A 11 éves H. Zsófika brutális megölése miatt elítélt - de azóta már szabadult - Tánczos Gábor édesanyja szerint több, mint gyanús, hogy a fia mellett tanúskodók közül négyen is fiatalon, tragikus hirtelenséggel haltak meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Én hiszek az ártatlanságában! Miért kellene meghúznia magát? Felettébb gyanús körülmények..között került börtönbe.. sok évet ült ártatlanul .Szerintem más is harcolna az igazáért..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki lehetett az igazi elkövető, ha a rendőrség is és "valakik" maffia-módszerekkel védik.
lbs
@kerék: Itt az elkövető személye tulajdonképpen lényegtelen, ami érdekes lehet hogy milyen körökhöz tartozik és mik voltak az indítékai a szörnyűséghez?
Kutyafüle
@Pilóta: Igen, tudok róla. Sőt erről még rendőrségi közlemény is megjelent, mi szerint bűntetendő az, aki alaptalanul vádaskodik. Ennek ellenére, vagy éppen ezért csodálkoztam tegnap, hogy újabb híradással rukkol elő a Borsonline. Kigyűjtöttem azokat a dátumokat, amik ezzel az üggyel foglalkoznak
Borsonline 2012 szept 19. 6óra35 M:S:
Kutyafüle
@Pilóta: bocsánat, foltatom
Borsonline2012 nov. 28 . 6.35. MS.
Borsonline2013 02 10. 6.35. MS.
Felvetődik a kérdés, ha egyszer tisztázott minden, miért is foglalkozik az üggyel szüntelenül az M:S: nevű újságíró? Mi csak kommentelünk, egy megjelent cikkre. Ha nem kell foglalkozni a témával, akkor miért írogat az MS erről?
rosalinda57
Hol van ilyenkor az ügyészség ? Nem kellene a rejtélyes halálesetek körül vizsgálódni ?
Az újságíró pedig talán ezért írogat, hogy felhívja a figyelmet erre, hogy lépni kellene már valami ebben az ügyben. Micsoda dolog, hogy egy ember 9 évnél többet ül egy nem megalapozott gyilkosságért ? A tanúk sorozatos halála pedig összefügghet az üggyel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.