Tegnap este is meghallgathattunk 10 dalt A Dal című produkcióban, és egyre kisebb reményt fűzök ahhoz, hogy akár az első tízbe bekerülhessen az Eurovíziós Dalfesztiválon. Nem csak azért, mert alapból utálnak bennünket Európában, még a határon túli magyarok sem szavaznak ránk – vagy egyáltalán nem szavaznak, mert tavaly egyik környező országból sem érkezett értékelhető pontszám – vagy nem vettek észre bennünket, ami fura volna, mert például két éve Wolf Katitól zengett a német sajtó, ezáltal azért kapott némi publicitást egész Európában a magyar dal.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Most őszintén: minek ez a buta és költséges felhajtás? Nem teljesen mindegy, hogy a 17. vagy a 21. helyen végzünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Angelika: Ó, köszönöm! :)

De egyébként valóban sanszosabb a 20. fölötti helyezésünk. Teljesen fölösleges elindulnunk ezen a marhaságon, az (első és) utolsó értékelhető eredményünket a majd' 20 évvel ezelőtti Bayer Friderika-dal szerezte. Mindenki tudja, hogy az Eurovízilón úgysem az énekesi teljesítményt nézik.
Angelika
@Zsoel: ezért nem is jelentkeznek azok, akik egyébként tényleg tudnának mutatni valamit. Szerintem egyszerűen nem látják értelmét annak, hogy odamenjenek égni. Mert a vége mindig ez. És tényleg nem csak azért, mert rossz a dal, vagy rossz az előadó, hanem mert nem szeretnek bennünket. Nézd meg! Mennyire volt értékelhető tavaly a Bábuskák nótája? Semennyire. Mégis az elsők közt végeztek, mert imádták őket. Ennyi az egész. Ezért fölösleges odamenni.
Zsoel
@Angelika: Iszom szavaidat. ;) Teljesen egyetértek.
Rézangyal
Anno a Wolf Kati nótája sem volt rossz, de annyit nyomták a reklámot, hogy a végén már megutáltam a dalt is, Katit is. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.