Újabb hat produkció jutott tovább A Dal mai elődöntőjéből. A zsűri értékelése alapján a legtöbb ponttal továbbjutó Kállay-Saunders András (képünkön), illetve Gáspár Laci & Plastikhead és Odett nyugodhatott meg az előadások után, míg Vastag Tamás, Janicsák Veca és ByeAlex a nézői szavazatoknak köszönhetően került be a középdöntő mezőnyébe.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@Nakimaga: Jóvanakkor. Nekem se sokkal másabb. :)
Nakimaga
"A tegnap versenyfolyamról jót megint csak alig lehet mondani. Az X-ből, a Csillag születikből idecsábított énekeskék mint egy önmegvalósító csorda csak saját magukat voltak képesek szórakoztatni."

propeller.hu/szorakozas/2618878-dal2-onmaga-parodiaja-emelyito-nemzeti
Nakimaga
@Angelika: Igen,olvastam,de nem ezek formálják a véleményem,viszont megerősítenek abban,hogy ne menjek kritikusnak !:)))
Angelika
@Nakimaga: Mindenkinek lehet véleménye, legfeljebb nem egyezik a másokéval. Ez az egész cirkusz nevetséges, és tényleg, tulajdonképpen szót sem érdemel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.