Olyasmit tettem, amire normál esetben nem lennék büszke, ugyanakkor most mégsem szégyellem magam miatta. Az a vicc, hogy az együtt töltött három év alatt a gyanú sem fogalmazódott meg bennem, száz százalékosan megbíztam benne. A neten ismerkedtünk meg, szinte szerelem volt első látásra, legalábbis a részemről. Jóképű, jól szituált pasi, korban épp hozzám illik, minden klappolt vele, kedves, udvarias, szenvedélyes, minden, amit egy pasitól elvár az ember. Az ágyban is jó volt, szóval teljesen elszálltam. Már ott tartottunk, hogy összeházasodunk, én boldogan tervezgettem az esküvőnket, ruhákat néztem, helyszínt. Még az is tetszett benne, hogy spórolós, megfogja a pénzt, nem költ mindenféle hülyeségre.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Az ilyen pasiról még álmodni sem jó :)))
Dulcinea
Hijnye!!! ez a pali tuti mazochista.!..Áhh hagyd a fenébe...vagy te még légy szadista,és ruházd meg jól, úgy üvöltsön a fájdalomtól! Aztán vagy megszokik, vagy megszökik:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.