Kiszel Tünde rekord összegre, 50 millió forintra akarja bebiztosítani a szemeit. Tündének saját bevallása szerint a két kékeszöld, igéző szeme a védjegye, így egyáltalán nem meglepő a kikalkulált összeg.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Hoppare: Igen, ismerek pár újságírót a bulvárlapoktól. Februárban velem készítettek egy fényképes riportot egyik női magazin számára. Jobban mondva én készítettem. Miután elküldték és javítottam a cikket, kiválasztottam a fotót meglepődve tapasztaltam, hogy az újság sok esetben eltér az általam jóváhagyott szövegtől. A fotó sem az volt amit én választottam ki. Szakmai és egyéb ferdítések voltak a cikkben és sajnos korrigálni már nem lehetett. Az újságírók egy része gyorstalpalókban szerez diplomát, (gondolok itt a bulvárlapokra) a riporterek zöme szintén. Nem tudnak helyesen írni, kérdezni, fogalmazni. Naponta kell kitalálniuk szenzációkat, mert sokan vannak és ez kell a fennmaradáshoz.
Zwei
Évikati! ... na azért ezt neeeeeeee
lcd
NEEEEEEEEEEEEEEM SEMMMMIIIIIIIIII.MILLLIÓÓÓÓ..HIHI
Evikati
Hoppare: ezt én sem értem teljesen:-) Valami rosszat írtam volna? Szóljatok, mert akkor lelépek:-D
Zwei
idézlek Évikati!

"Az újságírók egy része gyorstalpalókban szerez diplomát, (gondolok itt a bulvárlapokra) a riporterek zöme szintén. Nem tudnak helyesen írni, kérdezni, fogalmazni."

nos erre írtam, mert ez azért így nem igaz! ... ezt így ex katedra kijelenteni, badarság!

mivel:

- nincs gyorstalpallós újságírós diploma!
- még a bulvárlapoknál sem (ez is nyomtatott sajtó)!
- ilyen képzés a riportereknél sincs!
- tudnak helyesen írni, kérdezni és fogalmazni!

ezért kapják meg a diplumájukat, a minimum négy éves felsőfokú képzés eredményeképpen! ... megjegyzem: sok beszédnek, sok az alja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.