Csepreg ‒ Csupán néhány méter választotta el tőlük, mégsem menthette meg ­kisfiai életét Edit (30). Az apa, B. Szabolcs (†35) csütörtök este otthonukban megölte fiait, Kristófot (†3) és Olivért (†6), majd magával is végzett. Az édesanya, Edit eközben kétségbeesetten próbált bejutni a házukba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@Don Quijote: Én mindig elképedek ezektől a családirtásoktól. :( Föl nem tudom fogni ésszel, hogyan kattanhatna be valaki annyira, hogy kiirtsa a saját édes gyermekeit. Ennyit a világon semmi nem érhet, akármennyire is bosszút akar valaki állni a másikon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lyss
Egy másik helyen olvastam, hogy az apa pszichiátriai kezelés alatt állt. Márpedig a pszichiátriai gyógyszereknek durva mellékhatásaik vannak, mivel ezek drogok. Ilyen mellékhatás, és nem is ritka, a gyilkossági hajlam meghatványozódása és az öngyilkossági hajlam meghatványozódása. Azaz a pszichiátriai gyógyszer miatt a problémákat az apa ennyire túlagressziven is lereagálhatta. A pszichiátriai gyógyszerek ennyire veszélyesek, és manapság úgy osztogatják a pszichiáterek mindenkinek, mint a cukrot.
soljanka
@Lyss: kamu. ha ilyen gyógyszereket szedett volna, akkor nem vezethetett volna kamiont.
valamint nem osztogatják az ilyen gyógyszereket a pszichiáterek.
Atha
@SELIG: Kegyetlenek tudnak lenni a nők, ez igaz!
Ilyen cselekedetre akkor sincsen magyarázat kolléga.
Te sosem tennél ilyet, ennyire ismerlek.
...egyébként meg; -"Az idő igaz, S eldönti ami nem az!" Petőfi S.
Ennyit az asszonyokról.
SELIG
@Atha: Igazad van, szerintem sem ez volt a megoldás. Egy biztos, hogy a jog nem nyújt védelmet és igazságot a megcsalt embereknek. Ez a szörnyűség is ennek következménye. Az idő dönt az biztos,csak itt sem tudott várni emberünk. Nagyon szomorú történet. De még ott van, amit Don Quijote írt. Majd kiderül.
Lyss
@soljanka: Kamionvezetésről: nem mindenkinek tiltják meg.
"Ha a ... tablettát szedő beteg tapasztalt már aluszékonyságot és/vagy hirtelen elaludt a kezelés ideje alatt, akkor tilos járművet vezetnie, vagy gépekkel dolgoznia." -áll bizonyos gyógyszerek ismertetőjén. Akinél ilyen eluszékonyság ill. hirtelen elalvás nem jelentkezik, annak nem tiltják meg.
Elhiszem, hogy hihetetlennek tűnik, hogy osztogatják a pszichiáterek ezeket a durva gyógyszereket, azonban pl. ha valakit bevisznek pszichiátriára, a diagnózis megállapításáig eltelik kb. egy hét (minimum) (tesztek, kiértékelésük...). És már a legelső naptól kezdve adják a tablettát, ált. reggel-délben-este - függetlenül attól, miért vitték be az alanyt. Sajnos ez a gyakorlatban így szokott zajlani. Diagnózist illetően: igen nagy valószínűséggel megállapítanak vmi rendellensséget, tehát a gyógyszert továbbra is szedni kell. A pszichiátriai gyógyszerekben sajnos nagy üzlet rejtezik.
soljanka
@Lyss: neked komoly fóbiád van, aminek a neve pszichiátria.
Ajánlom a szcientológusokat: ők ezt maximális mértékben képesek majd fokozni.
Bár úgy látom, nem kell őket ajánlanom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.