Csepreg ‒ Csupán néhány méter választotta el tőlük, mégsem menthette meg ­kisfiai életét Edit (30). Az apa, B. Szabolcs (†35) csütörtök este otthonukban megölte fiait, Kristófot (†3) és Olivért (†6), majd magával is végzett. Az édesanya, Edit eközben kétségbeesetten próbált bejutni a házukba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@Don Quijote: Én mindig elképedek ezektől a családirtásoktól. :( Föl nem tudom fogni ésszel, hogyan kattanhatna be valaki annyira, hogy kiirtsa a saját édes gyermekeit. Ennyit a világon semmi nem érhet, akármennyire is bosszút akar valaki állni a másikon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
honeykiss
Mindíg a szerencsétlen gyermekek húzzák a rövidebbet,pedig ők semmiről sem tehetnek...borzalmas...valami elromlott az életükben talán azon kellett volna változtatni...
gabrella
Kis drága gyermekek! Milyen hülyék tudnak lenni az emberek! Sok idegbeteg, engergiaitalokon felnőtt gyerekekből lesznek ilyen felnőttek.
Na meg a szülők az élet fenntartása miatt nem törődnek eleget velük.
rokker33
Itt a leírás alapján az anya is hibás mert ha tényleg olyan volt hogy dolgozott meg nem ivott nem csavargott akkor mégis miért csalta meg?Ilyenek a nők ha f*szhiányuk van nem lehet bírni velük és most mindenki őt fogja sajnálni pedig ő is tehet arról hogy így alakultak a dolgok!!Most már semmi akadálya hogy a másik palival éljen majd csinál 2 gyereket oszt majd azt is megcsalja!!!
SELIG
Szinte tudtam, hogy ez történt.
Miért inkább a nőt csapta agyon?
Ez tragédia! Nagyon buta cselekedet volt megölni a gyerekeket.
Valószínű, hogy a nő le akart már lépni a gyerekekkel, de a férj nagyon szerette öket. Így állt több életre szóló bosszút a nőn.
Átérzem a férfi baját, de nem ez lett volna a megoldás.
torok sultan
@SELIG: Miért csapta volna agyon??? - Az élet az ilyen nőkre úgyis ráméri ami neki jár!
Menjen és próbálkozzon,mert legtöbbjük akkor tudja meg mit veszít,amikor,amikor már nincs.!Azután ha önfejű akkor szenved,ha nem akkor vissza próbál kérezkedni,mint anno az exem.!!!Hogy a gyerekeket megölte az viszont borzalmas,valszeg nem volt ki a négy kereke.!!!
almosd
Az ilyen cselekedet mindég borzasztó,és felfoghatatlan .
Atesz30
@Horizont:"A nő jobban járt volna ha ő is meghal, mert ettől nagyobb büntetés nem kell! "
Rátapintottál a lényegre. Ha megöli a nőt abban "nincs" büntetés plusz a pasi megy a börtönbe így viszont gyötörheti magát...Félre ne értsd nem értek egyet a pasi tettével de ha hideg fejjel végiggondolod ez csak az igazi bosszú. Mert ha megöli magát a pasi mi lesz? Semmi leszarja a nő így is megcsalta . Ha a nőt öli meg a pasi szív a börtönbe mikor semmit nem tett gyerekek meg árvák lesznek. Persze kurvanagy önzés és kegyetlenség de nem gyengén bosszút állt a csávó.
Proli
Az ilyen nem apa, csak egy nemző gép!
Mint mindent ezt is meg fogja magyarázni majd valamelyik cihiáter.
De én azt hiszem a kedves anyuka igen sokat tett ezért a gyilkosságért!
Neki nem a börtön a büntetés hanem az, hogy gyerekeit elvesztette, és elveszett az a hülye is aki az ő kényelmes életét finanszírozta!
Én nem hiszem el, hogy nem volt előjel!
De persze sokkal könnyebb a másikat hibáztatni mint magunkat.
Don Quijote
Mivel a közelben lakom , olyan híreket hallok hogy nem biztos hogy a férj volt a tettes!
Vizsgálják hogy lehetett-e a nő pasija ,vagy az anya is részese a dolognak:-((
darwin
Megáll az eszem.Ha a nő a világ legnagyobb ringyója lett volna,akkor sincs senkinek joga megölni két gyereket.
Tehát úgy gondoljátok,hogyha valakinek gyereke van,az már soha senkivel nem állhat kapcsolatban,csak a gyermekei anyjával,apjával?
@rokker33: "f*szhiány"? A férfiaknál,meg p*nahiány? Miért gondolja bárki is,hogy az etika hormonális,vagy nemfüggő?
Proli
@Don Quijote: A hatvanas években volt ilyen utoljára!
De akkor a felbujtó és az elkövető is lógott.
Zsoel
@Don Quijote: Én mindig elképedek ezektől a családirtásoktól. :( Föl nem tudom fogni ésszel, hogyan kattanhatna be valaki annyira, hogy kiirtsa a saját édes gyermekeit. Ennyit a világon semmi nem érhet, akármennyire is bosszút akar valaki állni a másikon.
rokker33
@darwin: "Tehát úgy gondoljátok,hogyha valakinek gyereke van,az már soha senkivel nem állhat kapcsolatban,csak a gyermekei anyjával,apjával?" IGEN PONTOSAN!Egy vagy ez esetben 2 gyerek már felelősség és ha úgy gondolták hogy csinálnak 1 vagy többet akkor azt neveljék is fel tisztességesen de ha mégse szeretne együtt élni a feleségével/férjével arra ott a válás és nem rögtön egy másik ember ágyába bújni ez ugyanúgy igaz férfiakra is!Ez a szerencsétlen csak arra volt jó hogy dolgozzon és adja a pénzt mikor meg kiderült az igazság hogy megcsalta akkor várható volt hogy kiakad és nem minden ember egyforma nem mindenki olyan hogy na akkor üljünk le és beszéljük meg típus egyszerűen kiakadt elborult az agya és nem valószínű hogy kitervelte volna a bosszút ha bekattan egy olyan ember agya aki hajlamos rá az nem tud uralkodni az indulatain nem tudja felmérni hogy mit csinál és mi lesz a következménye persze ez a gyerekek kárára ment ami nagyon szörnyű tett de ilyen volt van és lesz ez ellen nehéz mit tenni!!

Ja és igen van köze mert a családok nagy részét a más nőkre vágyó férj vagy a hűtlen feleség teszi tönkre és ez az oka hogy szétmegy egy család.Oké sok minden befolyásolja egy család életét de az esetek többségében ez miatt megy szét egy család vagy rosszabbik esetbe tragédiával végződik!
SELIG
@rokker33: Minden úgy van, ahogy leírtad, csak az a baj, hogy a Ptk. Családjogi törvények még mindíg az apát súlytják függetlenül attól, hogy ki miatt valósul meg a válás. Nem történt itt semmi 50 éve (ebben sem). Abban reménykedtem 8 éve, mert azóta mondogatják, hogy jön az új, modern, teljesen megváltozó Cst. Erre amit kiadnak, az a szülőtartásra és egyéb szivatásra épülő törvény.
Mondom én ezt azért, mert 8 éve egy ugyanilyen kátyuba kerültem. Sajnos állíthatom, a történtek után, hogy nagyon anyapárti, függetlenül attól, hogy az anya mit követett el.
Szerintem ilyenek miatt keseredett el ennyire ez a szerencsétlen.
Zsuga
Amennyit a kívülállók láttak és mondanak a család életéről, az alapján valóban a feleség hibázott először a félrelépegetésével. Persze nem lehet tudni, mi zajlik egy ilyen csinos, kellemes családi ház falain belül, de ha nem olyan szörnyű események, ellentétek miatt nem működik a házasság, ami egyébként más családoknál is előfordulhat, akkor a feleség is bűnös ebben a szörnyűségben. Anyukának sem így kellett volna megoldást találni esetleges problémáira, bár ilyen gyenge idegzetű férjtől, aki képes ilyen borzalmas tettre, valószínűleg más úton sem lehetett volna békében elválni. Mert ugye könnyen ítélkezik az ember kívülállóként, de gondoljunk csak bele, hogy melyikünk házastársa, illetve melyikünk lenne, vagy lett volna képes erre amiatt, mert a másik megcsalja? A férfi már eleve pszichiátriai eset volt valószínű ezelőtt is, akit apja állítása szerint különösen megviselt anyja halála, így nem lehet tudni, mit kellett elviselnie tőle a feleségnek, családnak? Persze ezek is csak feltételezések, honnan is tudnánk, mi volt a háttérben? Az viszont eléggé riasztó, hogy feltűnés nélkül élnek körülöttünk hasonló elmeháborodottak, akik bármikor bekattanhatnak.
Zsuga
Arra viszont biztosan nem lehet adni, ha egy emberről a szomszédok, ismerősök, kollégák azt állítják, hogy csendes, udvarias, galamblelkű, visszahúzódó, aki a légynek sem ártana. Én azt mondanám, hogy éppen ezekre az emberekre kell gyanakodva nézni, mert közülük kerül ki sok hasonló, akik a négy fal között sokkal durvábbak a családjukkal, még ha nem is mennek olyan messzire azzal, mint az aktuális hírben szereplő családfő.
Levendula
@Zsuga: Úgy látszik, gyakran azonos a véleményünk. Mifelénk is laknak szerény, csöndes emberkék, akik a 4 fal között ütik egymást. Aki viszont néha kiordibálja magát úgy, hogy a szomszédok is hallják, azok ilyen bűncselekményt soha nem követnének el.
Igaz a mondás: Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Atesz30
@Levendula: Azt hívják megbeszélés magas hangerőn :D
Falko64
A harmadik félről nem szól a fáma? Ha egy két gyerekes családot akar tönkre tenni,gondolhatta volna,hogy ennek lesz következménye! Még ha,nem is ilyen tragikus végű!
Annyi szép hölgy van az országunkban,miért mindig a más asszonya kell? Azokra a gyerekekre nem gondolt? Mintha mindenki arra törekedne,hogy minnél több legyen a csonka család és az annak élő gyerek!
eberti
Saját magán kezdhette volna meg az ölést és akkor a gyerekei életben maradtak volna...
vitamin51
Megint a mocskos, tetves egoizmus! Milyen elvetemült, idegbeteg fazon az aki életét oltja két általa szeretett gyermeknek, mert az asszony megcsalta? Egyértelmű, hogy ez az embernek nehezen nevezhető valaki, alkalmatlan volt az együttélésre, hiába nem ivott, nem csavargott. Valami bajának kellett lennie, mert épp eszű ember ilyet nem csinál! Nem a tulajdona, sem a felesége, sem a gyermekei, nincs joga elvenni egyiknek sem az életét!!! Nem a kőkorszakban élünk, fel kéne már nőni és emberként élni, viselkedni!
Lyss
Egy másik helyen olvastam, hogy az apa pszichiátriai kezelés alatt állt. Márpedig a pszichiátriai gyógyszereknek durva mellékhatásaik vannak, mivel ezek drogok. Ilyen mellékhatás, és nem is ritka, a gyilkossági hajlam meghatványozódása és az öngyilkossági hajlam meghatványozódása. Azaz a pszichiátriai gyógyszer miatt a problémákat az apa ennyire túlagressziven is lereagálhatta. A pszichiátriai gyógyszerek ennyire veszélyesek, és manapság úgy osztogatják a pszichiáterek mindenkinek, mint a cukrot.
soljanka
@Lyss: kamu. ha ilyen gyógyszereket szedett volna, akkor nem vezethetett volna kamiont.
valamint nem osztogatják az ilyen gyógyszereket a pszichiáterek.
Atha
@SELIG: Kegyetlenek tudnak lenni a nők, ez igaz!
Ilyen cselekedetre akkor sincsen magyarázat kolléga.
Te sosem tennél ilyet, ennyire ismerlek.
...egyébként meg; -"Az idő igaz, S eldönti ami nem az!" Petőfi S.
Ennyit az asszonyokról.
SELIG
@Atha: Igazad van, szerintem sem ez volt a megoldás. Egy biztos, hogy a jog nem nyújt védelmet és igazságot a megcsalt embereknek. Ez a szörnyűség is ennek következménye. Az idő dönt az biztos,csak itt sem tudott várni emberünk. Nagyon szomorú történet. De még ott van, amit Don Quijote írt. Majd kiderül.
Lyss
@soljanka: Kamionvezetésről: nem mindenkinek tiltják meg.
"Ha a ... tablettát szedő beteg tapasztalt már aluszékonyságot és/vagy hirtelen elaludt a kezelés ideje alatt, akkor tilos járművet vezetnie, vagy gépekkel dolgoznia." -áll bizonyos gyógyszerek ismertetőjén. Akinél ilyen eluszékonyság ill. hirtelen elalvás nem jelentkezik, annak nem tiltják meg.
Elhiszem, hogy hihetetlennek tűnik, hogy osztogatják a pszichiáterek ezeket a durva gyógyszereket, azonban pl. ha valakit bevisznek pszichiátriára, a diagnózis megállapításáig eltelik kb. egy hét (minimum) (tesztek, kiértékelésük...). És már a legelső naptól kezdve adják a tablettát, ált. reggel-délben-este - függetlenül attól, miért vitték be az alanyt. Sajnos ez a gyakorlatban így szokott zajlani. Diagnózist illetően: igen nagy valószínűséggel megállapítanak vmi rendellensséget, tehát a gyógyszert továbbra is szedni kell. A pszichiátriai gyógyszerekben sajnos nagy üzlet rejtezik.
soljanka
@Lyss: neked komoly fóbiád van, aminek a neve pszichiátria.
Ajánlom a szcientológusokat: ők ezt maximális mértékben képesek majd fokozni.
Bár úgy látom, nem kell őket ajánlanom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.