Súlyos titkot hagyott maga után Komár László. Apasági tesztet találtak a hagyatékában. Az énekes ugyanis szeretett volna kézzel fogható bizonyosságot szerezni arról, hogy harmincnégy évvel fiatalabb válófélben lévő feleségének valóban ő nemzette-e azt a gyönyörű kislányt. Örökség ennyire különös talán még soha sem volt. Kiderült, Komár László, elképesztő dokumentumot hagyott kislányára: egy DNS-vizsgálat eredményét, amely azt tartalmazza, Karolina a vér szerinti gyermeke-e vagy sem. A hatvanöt éves énekes szeretett volna bizonyosságot szerezni arról, hogy Karolina tényleg az ő vér szerinti gyermeke. A hagyatékából előkerült a DNS-teszt eredménye. Emlékszem, Laci mennyire szomorú volt, amikor elmesélte, hogy Karolina mit kérdezett tőle az egyik találkozásuk alkalmával - mesélte az énekes egyik barátja a Best magazinnak. A gyermeket korábban bizonyára megzavarta a válással járó hercehurca, mert azt kérdezte az apjától, hogy hívhatja-e Komár Lacinak. Az énekest teljesen...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
A híres római mondás szerint Mater semper certa; pater est quem nuptiae demonstrant (Az anya mindig biztos az apa a házasság által nyilvánul meg).
honeykiss
Megy a találgatás a mocskolódás megint...senkinek semmi köze hozzá családi és magánügy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.