Megváltásként várja a halált Csala Zsuzsa és Paudits Béla is. A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén azt mondták: szívesen dolgoznának, de már nem bírják.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Elolvastam a kommenteket.
Az EVELIN58 akkora, de akkora marhaságot írt, hogy fáj. A Nemzet Színésze nem azért lesz valaki, mert alacsony a nyugdíja! Törőcsik Mari pedig azért játszik "félholtan" mert arra a szerepre Őt kérték fel!
És a többiek is, miért ne játszhatnának amíg a közönség látni akarja Őket?
Sajnálom Csala Zsuzsát fergeteges komika volt, de talán nem kellene állandóan azt hajtogatni, hogy várja a halált. Eljön az anélkül is.
Paudits már nagyon sokszor kért segítséget, kapott is, de olyan is volt, amikor nem fogadta el!Mert a felajánlott élelmiszer helyett pénzt akart!
Megjegyzem nagyon sok nyugdíjas és aktív dolgozó van hasonló helyzetben. Talán velük is foglalkozhatnának.
honeykiss
Csala Zsuzsa nagy komika volt valóban anno, Paudits hát ő nekem nem jött be sosem,de talán nem kellene nekik állandóan azzal traktálni a nézőket,hogy jó lenne meghalni...el jön az is...de a rossz anyagi helyzetük leromlásáról nem most kellene sajnálkozniuk és aggódniuk...amikor a szekér még futott,talán akkor kellett volna gondolni a jövőre is...tudhatták,hogy a siker sem tart örökké és kiöregszik a szinész is a színpadról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.