Szexrabszolgaként titkos orgiákon kellett részt vennie annak a mexikói nőnek, aki egy vallási vezetőhöz ment feleségül, és egyebek mellett nyers állati belsőségeket etettek vele, ha ellenszegült.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
"Jézus védelmezői" Aztán mitől akarták megvédelmezni? Ha már itt tartunk...Jézust sosem kellett védelmezni...mert " Nem mi voltunk, Ő érte, Hanem Ő volt mi értünk"!!
Szerintem ez is egy katolikus szervezet lehetett, elvakult fanatikus vezetővel! Aki nem mellesleg valószín, hogy Isteni komplexussal rendelkezett! Ejj, de szívesen pofán csapnék minden ilyen fanatikus férget, egy jó forró serpenyővel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Horizont: Egek Ura! Engem mindig borzasztottak ezek a szektás agymosós hittérítők!
Szerintem mindenkinek van hite...amit szabad akaratából vagy használ, vagy nem ! Nincs szükség agymosókra! Ha valakinek feltétlenül hitközösségre van szüksége, menjen templomba! Még mindig jobb mit az ilyen kifacsart szekták!
Dulcinea
@Horizont: Jézusom!! Csak félig olvastam, de kirázott a hideg!!
soljanka
Én nem sajnálom. Mindenki azt a "virágot" szagolja, amelyiket leszakította.
Ha hozzáment egy szektavezérhez, akkor megérdemli a sorsát.
Ha kényszerítették volna a házasságra, akkor bocs.
napjainkban itthon is háborítatlanul működnek szekták- a leggennyesebb a szcientológia- és senki nem emel szót ellenük addig, amíg esetleg nem lesz személyesen is érdekelt.
Pedig ha időben felvilágosítanák az embereket, a fiatalokat,akkor nem történnének meg - vagy kevesebb számban- az ilyen esetek.
gabrella
A szcientológiai egyház is egy agymosoda. Miért nem tiltják be az ilyen szarságokat!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.