Válságos az állapota: próbálták, de nem tudták felébreszteni a Republic mélyaltatásban lévő énekesét, Cipőt.

Cipőt még péntek hajnalban kellett hirtelen kórházba szállítani szívproblémái miatt. A Republic énekese azóta mélyaltatásban van, orvosai ma szerették volna felébreszteni, azonban ez nem sikerült.

Az RTL Klub híradójának mindezt az együttes menedzsere, Abella Miklós nyilatkozta, aki semmi biztatót sem tudott mondani a legendás zenész állapotáról.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nagyon szeretném még koncerten látni, hallani, úgyhogy : jó reggelt kívánok, ébredni kéne már!

www.youtube.com/watch?v=CtTERLBNkiE
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Ismerem Cipőt, földik vagyunk. Nem szállt el magától amikor jobban ment neki. Mindig közvetlen ember maradt. Nagyon aggódom érte, hiszen már nem ez az első eset . Régóta probléma van a szívével. Egyszerű Kisvárdai "gyerek" maradt , aki sosem feledte el honnan jött. Gyógyulj meg !
silber13
@A Tündik bündije: Rossz érzéseim vannak, adja Isten ,hogy tévedjek. Bár közös szerelmünk, a zene világa merőben eltérő,.mint zenésztársat, iszonyúan sajnálom és - ha szabad ezt mondani - érte is félek, majdhogynem imádkozom érte...De, ha csak az Úr nem segít...akkor...
vukkocska
Kell(?) egy ilyen szomorú hír, és mindenki milyen szépen nyilatkozik. Függetlenül a korábbi nézetkülönbségektől. Gyógyulj meg Cipő minél hamarabb. Ébredj álmodból, bármilyen szépek is azok.
mendi
Sok sikert a küzdelemhez, mielőbbi gyógyulást.
adsl70
nem akarják felébreszteni. ne is ébresszék akik gyógyulást kívánnak azok nem olvasnak vagy nem tudnak olvassni??? agykárosodása lett. az már nem élet
csa-csa
adls70!
tartok tőle igazad van!
rendkívül sajnálom, de akkor mindenkinek jobb ha meghal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.