Miért írok erről itt a balkon.blog.hu-n? Mert fenyő kerülhet a teraszra is. Továbbá, mert én egyáltalán nem vagyok műanyag párti, még is a józan ész azt diktálja, hogy műfenyőt állítsak a lakásban. Biztos vagyok benne, hogy az olvasók véleménye megoszlik ebben a témában...

Forrás: balkon.blog.hu
Feltöltő: zsirai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bocs
A zölf fenyő illatát nem lehet semmive pótolni. Az erdészeknek is megkell élni .
Evikati
A kidobott fenyőfákat hasznosítják. Komposzt lesz belőle és egyéb, tüzelésre alkalmas anyagként használják fel. Soha nem vennék műfát. Egy évben egyszer a hulló tűlevelek és a kissé magas ár sem lehet akadály.
Tcat
Nálunk se merült fel sose a műfenyő 5lete. Mondjuk vicc szintjén elő szokott jönni így december tájékán, hogy az udvar legkisebb fenyőjét, a koreait díszítjük fel, ahelyett, hogy vennénk, lehet 1x bekövetkezik, ha addig nem bő túl nagyra :)

Kapcsolódó kérdés: Ti mikor szoktátok megvenni a fát? Mi általában 23-ig húzzuk, halasztjuk :D Eddig még mindig sikerült formást találni akkor is...
Evikati
Tcat: Mi 24-én reggel, akkor már akciós:-) Mindig nagyon szépeket sikerült venni. Nem szeretem az erkélyen tárolni. Hazahozzák a fiúk és már díszítem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.