ByeAlex és a Kedvesem című dal képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Malmőben. A zsűri és a nézők együttes döntése kiverte a biztosítékot a civilek és a sztárok körében, sokan nem értik, a fiú győzelmét.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@QQCSI: Ezt az egész Eurovíziós Dalfesztivált nem érdemes ilyen ByeAlex-eknél komolyabban venni. Igaz, hogy úgy néz ki a gyerek, mint egy bohóc, és nincs hangja sem, gyakorlatilag garantált vele a bukás, de maga az esemény sem érdemel Magyarország részéről ennél nagyobb megerőltetést. Küldtünk már ki jó énekeseket, jó dalokat, tudjuk, milyen eredménnyel - ez a rendezvény úgyis inkább az országok közötti, ellen- vagy rokonszenven alapuló ide-oda szavazgatásokról szól, nem a zenéről, ezért van az állandó csúfos lebőgésünk. Szerintem egyáltalán nem is kéne odamenni, de ha már odamegyünk, hát ByeAlexről legalább azt az egyet el lehet mondani, hogy sem a megjelenése, sem a produkciója nem kommersz, tizenkettő egy tucat jellegű. Ő jelzésértékű lesz Európa számára, hogy: bekaphatjátok! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
Teljesen mindegy, ki nyert. A lényeg, hogy legyen kit köpködni. Mert ez is amolyan hungarikum. Sajnos (:
ila51
@miazero: :)) közben jól ott ragadtam a kabaréknál...
macska1952
Valakinek utolsónak is kell lennie.Jó ez a nóta ,csak nem az ő szájából. Az a sok marha miért pont ezt választotta,nem tudom.Lesz kit körbe röhögni megint.
zen
Tipikus magyar mentalitás,Magyar hozzá állás.Egyszer,csak egyetlen egyszer ne legyen hír ha valaki "más" vagy különc.Miért nézne ki bohócnak?Miért rossz a "kedvesem" c.szám?

TOLERANCIÁT !.
coni
Ha egyszer közönségszavazat dönt, akkor bele kell nyugodni, hogy ez a közönség zenei igényessége. Ugyanez vonatkozik a egyéb választásokra. Kénytelenek vagyunk bele nyugodni az igénytelenségbe.

Valójában kész szerencse, hogy nem a valóban tehetséges Gigit küldik az oroszlánbarlangjába, ahonnan az ország nemzetközi elutasítottsága miatt magyar énekes csak lealázva jöhet ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.