ByeAlex és a Kedvesem című dal képviseli hazánkat az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben. Az énekes győzelmén a fél hazai celebvilág kiakadt. Hajdú Péter Gyurcsányt idézte, Szabó Zsófi visszaléptetné az énekest, Sarka Kata pedig a szavazókat szidta.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR.somosi
Hú de bassza a csőrét rengeteg gagyi celebnek hogy a nép egyszerű emberre szavazott.
hajdú dagiszánalmasgangnam petike, ne oszd az észt hanem indulj el és nyerd meg ha tudod! Leáldozott a celebeknek mert csak szerepelni akarnak ebben az országban , és nem tesznek semmi szimpi dolgot! mondok példát.Kiss Ádám humorista bemegy óvodába forgatni üres kézzel,gyerekek közé...minek???
X-ray
@DR.somosi: A minden második szava "bammmmeg" K. Ádámot beengedték egy óvodába?
silber13
@DR.somosi: Nem kell lehetetlent kívánni. Ezen a versenyen Magyarország soha nem lehet nyertes, mert nem a dalról szól a móka, hanem az orzágokról. Minket pedig jobban rühellnek, mint anno Jónás a prófétaságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.