A migrénben szenvedők több mint fele enyhülést tapasztalt, ha szexuális aktusra került sor a roham idején, ötödüknél pedig teljesen megszűnt a fájdalom – derül ki egy friss kutatásból.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Akkor ezentúl már nem lehet ürügy a fejfájás:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@vukkocska: Én ezt írtam 10:33-kor: "Simán meg lehet oldani a napi 7 alkalmat, csak akkor másnap csendespihenő van. :))))" De egy szóval sem mondtam, hogy ÉN oldanám meg...
Zsoel
@vukkocska: Bár ami azt illeti, most, hogy így belegondolok, nekem sem okozna gondot, csak előtte egy kicsit rá kéne pihennem. :)
vukkocska
@Zsoel: Akkor honnan tudod? Volt egy csomó nyulunk, azoknak tényleg nem okozott problémát :) Nehogy görcsölj nekem, tényleg jókat nevetek, ahogy írom a kommenteket. De legalább ez egy olyan téma, ami kicsit felpezsdítette egyhangú napjainkat. :)
vukkocska
@Zsoel: de csak egynapos csendespihenővel ! :)
Zsoel
@vukkocska: Onnan, hogy amúgy már csináltam ilyet, csak konkrétan annál a kommentnél nem magamra gondoltam, az csak úgy jött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.