Létezik-e nagy, plátói szerelem? Szerelem, mely örökké viszonzatlan marad, vagy amit nem is biztos, hogy hús-vér ember iránt érzünk, hanem inkább egy megálmodott tökély az, ami fogva tart? Persze leképezzük egy valakire, akár egy valóban nem megszerezhető hősre, például egy színészre, zenészre. A kamaszlányok sok esetben rajonganak így, ez idővel elmúlik, viszont azt a mindent elsöprő érzelmet, melyet viszonzatlanul érzetek, soha nem fogják elfelejteni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
"Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva."--ez tetszik!
Nem kell kishitűnek és türelmetlennek lenni, a herceg eljön előbb vagy utóbb, ha nem is fehér lovon, de zöld trabanton biztos!:))
Rézangyal
Bizony, igaz. Plátói szerelemnek túl sok értelme nincsen. Az ember gyötrődik, vágyik valamilyen eszménykép után, amely nem is létezik. A vágy tárgya, ha mégis elérhető közelségbe kerülne, általában köszönő viszonyban sincsen az elképzeléssel. Ilyenkor megrendítő lehet a rádöbbenés, hogy az éteri szerelem tárgya is csak emberből van, sőt lehet, hogy sokkalta gyarlóbb, mint az átlag.
Maradjunk ezért a Földön, próbáljuk meg itt megtalálni szerelmünk lehetséges tárgyát. Nagy boldogság az, ha sikerül és tudni kell megtartani. No, ez az igazi feladat, nem a vágyakozás, de még csak nem is megszerzés. :) ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.