Anya vagyok, ezért leírhatom. Zavar egyes anyák felsőbbrendűség tudata. Zavar, ha egy terhes nő megsértődik, sőt, beszól azért, mert valaki nem vette észre, hogy terhes. Zavar, ha lenéznek azért, mert csak egy gyerekem van, és zavar, ha ezért nekem kevesebbnek kell éreznem magam, mint annak, aki rakásra szüli a gyerekeket. Zavar, hogy különlegesnek, és különbnek érzi magát egy nő másoktól azért, mert gyereke lesz.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
@A Tündik bündije: Igen. Én is. Még nem érzem, de ha a gyerekem oviba megy, már érezni fogom. Mondták. De csak vegyük a támogatásokat, mindjárt érzékelhető, hogy egy gyerek után még semmi nem jár, de ha szülsz rakásra, és otthon maradsz száz évig, akkor minden. És eltartod Tündi TE őket, mert te dolgozol, és te fizeted a járulékot, ás az adót, amiből ő kapja a csp-t, a gyest, meg a különböző juttatásokat. A kedvencem az, hogy lehet hogy megadóztatják a gyermekteleneket, mert nincs gyerekük. Rúgjunk bele egy jó nagyot a meddő nőkbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Az a nő, aki állapotosan nem tud viselkedni, az nem fog viselkedni akkor sem, ha a babakocsit tolja, és a bölcsiben-oviban is hepajos szülő lesz.
Mert őneki különleges bánásmód kell, elvárja, hogy az ő gyereke mondja a leghosszabb verset az évzárón, elvárja hogy az óvónéni minden nap megdicsérje az ő kis csemetéjét, milyen okos és ügyes. Hisztizik, ha a kislánykája kócos maradt véletlenül, esetleg a spenót pötty a kis ruhácskáján maradt.
De ez a maximálisan mindent elváró kedves anyuka lesz az, aki - miután a csemetéje elment az óvodából az iskolába, már nem is ismeri meg az óvónénit:)))))))))))
ila51
Mikor néha valamelyik nyűglődött akkor sem vettem igénybe a felajánlott előnyt , mert meg kell tanulja időben a fegyelmet , csak néztek is mint a moziban :))
ila51
Igaz hogy most mind a három külföldön boldogul...
ila51
Na mindjárt el kell mennem lakógyűlésre , csak az a kellemetlen azzal is , mint a szülői értekezletekkel , mindig a problémások vannak távol :(
csa-csa
ekkora ökörséget még nem is hallottam!
magyarázza már meg mitől érzi felsőbbrendűnek magát mikor nők millió szülnek ugyanott és ugyanúgy mint ő. (kivéve persze sors ne adja ha valami komplikáció adódik) Jól helyre kell tenni az ilyet sötét csajszit!!

Kutyafüle! igen nagy igazságot mondtál! Csak azt nem tudom hogy miért nem merik ezt legtöbbször megmondani az ilyen ostoba nőknek!
Angelika
Tegnap voltam bent egy üzletben, ahol mindkét nő, aki ott dolgozik anya, az egyiknek egy, a másiknak két gyereke van,. Arra panaszkodtak, hogy három gyerek alatt semmi értelmes kedvezményt nem kapnak, az egy gyerekesnek ráadásul koraszülött volt a kislánya, még most, iskolásan is egy csomó fejlesztésre szorul, de semmit nem kap, 14 ezret fizet a tankönyvért, miközben a három gyerekesek a három gyereknek kevesebbet fizetnek, mint ő az egynek. Közben az egy gyerekes anyuka dolgozik, adót fizet, tb-t fizet, mindent fizet, neki semmi nem jár, a többgyerekes otthon van, gyest, juttatásokat, segélyeket kap. Nem azt mondom, hogy könnyű három gyereket nevelni, de ha már bölcsibe, meg oviba járnak, akkor azért túl lehet élni. Ja, mert oda is könnyebben bejutnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.