Budapest — Újabb jól fizető állami megbízással rendelkező politikusrokonra bukkant a Blikk: 11 millió forintért ad tanácsokat egy fideszes parlamenti képviselő szintén politikus fia Hende Csaba honvédelmi miniszternek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
Legalább oly elvtelen, mint az előzőek. Mennetek kell legkésőbb 2014-ben. Várjuk és keressük azt a nyugodt Centrum erőt, aki ezt velünk együtt megváltoztatja.
BKV busz festés 700 eFt/db; stadion 14 Milliárd; Parlament előtti terület 13 MrdFt; Hende Csaba 11 MFt/hó soroljuk csak tovább, miért élünk rosszabbul!...
tűzróka0919
@P-Márta: Van egyáltalán honvédségünk ? Mit akarsz azzal a 16000 díszpintyel !? Annak fele kint van a világban "békefentartani" . Hende , még katona sem volt soha !
DogAdventures
A paraszt bácsi igyekszik a Parlamentbe. Biciklijét a falnak támasztja, mire az őrök:
- Bácsikám, hát nem gondolja komolyan, hogy csak úgy letámasztja ide a biciklijét!? Hát ide politikusok járnak!
- Politikusok?! Igaza van, akkor csak lelakatolom.
P-Márta
@tűzróka0919: Hát, igen, valóban kérdéses, hogy "mink" van egyáltalán, honvédségünk...??? - ilyen súlyos esetben a diszpintyek is többet értek volna mint a semmi. Egyébként meg FEJÉTŐL BŰZLIK a HAL... szabad rablás, hiszen a "nép" a sokat hivatkozott z-emberek még mindig HALLGATNAK, bólogatnak, nem akrják megérteni, hogy milyen ország lesz kis hazánkból.
kkalman
A megyei közgyűlésben társadalmi megbízatású alelnök havi 250 ezerért.
Ha jól tudom a társadalmi munkáért nem jár fizetés. A legtöbb, ami adható, az a költségtérítés, az is csak számlával igazoltan.
Szeretnék magamnak egy ilyen társadalmi megbízatást havi 250 ezerért, plusz a mellé kisíbolt költségtérítést elszámolás nélkül. Cserébe a nem létező külsős tanácsadói tisztségemről le is mondanék.
coyote3
Nos az ilyenekért is van az "aláírásgyűjtés a rezsicsökkentésért". Az ilyen populáris dolgokkal akarják növelni a szavazatukat. hogy hatalmon maradjanak és a rokonok toivábbra is jól éljenek. Miért nem a választás után azonnal lépték meg ezt, ha ennyire szívükön viselik az emberek rezsiét? Vagy miért emelték időközben a rezsit az eltelt 3 évben? vagy miért emeltek adókat? Miért emelték pl az üzemanyagok jövedéki adóját??? Miért? Miért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.