A játék csoda, örömforrás és elűzi az unalmat is. Már az őskorban is játszottak a gyerekek. Olyan tevékenység ez, amely nélkül el sem lehet képzelni az emberi társadalmat. A játék fontos szerepet játszik az életünkben és végigkíséri azt. Egyes játékok más-más képességeket fejlesztenek, de vannak olyanok is, amelyek szinte minden területen fejlesztő hatásúak.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A lelkem mélyén..még..olykor, egy kicsit gyerek vagyok...:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
A lelkem mélyén..még..olykor, egy kicsit gyerek vagyok...:))
Kutyafüle
természetesen. Imádok pancsolni, homokban építeni, dominózni, kockázni, kártyázni, és mindennel játszani.
Megvan még sok gyermekkori játékom,, mesekönyvem. Időnként előszedem őket és nézegetem. A babáimat kimosom, kivasalom a ruháikat. A kicsi konyhai láboskáimat is előszedem néha. Egyeltalán nem érzem magam ez miatt flúgosnak:))
Kutyafüle
@Angelika: Nekem ez sokat jelent, a boldog gyermekkort:))
keresztapa
@Dulcinea: @Kutyafüle: A felnőtt, akkor lehet boldog, ha gyerekként tud, gyerekkel önfeledten játszani.,
Csizmás Kond
@Kutyafüle: Persze hogy nem érzed...:))))
Kutyafüle
@keresztapa: Ez így igaz, az együtt töltött idő, a sok nevetés, viccelődés szóval nagyon jó együtt lenni. A gyereknek tulajdonképpen mindegy milyen játékkal játszunk, neki a közös élmény a fontosabb.

Sajnos, ha másodiknak szólítasz meg, nem kapok értesítést róla. Ezután külön kell hogy írjál.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Azt, hogy flúgos vagyok?::))))))))
silber13
@Dulcinea: Volt fakarikám és csigám, volt valami idétlen villanyvasutam, faautóm,meg még sok minden. Aztán évek múltán felnőttként Ismét lett villanyvasutam . , távirányítós autom, dominóm. és gombfocim..és sok minden más...de az már nem olyan volt...Az már más volt...hiányzott tán a gyermekkor maga.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Aranyos:)) /ˇ^- ^˘\ Jesszusom, milyen kismacska lett:))
Csizmás Kond
@silber13: Én gyerekkoromban is mindent szétszedtem és most is...persze most össze is rakom...:)
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Kicsit béna a kinézeted akkor.:)) Ha a szemöldöködet a füleden hordod, nincs bajuszod, és ferde az orrod, akkor stimmel, :))
Nem baj, így is tetszel ilyen béna kivitelben:))
Csizmás Kond
@Kutyafüle: valójában ilyen vagyok...
=(^_^)=
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Óhhhhhhhhh elakadt a savam. Lenyűgöző.

=(^-^)= Most meg szád nincsen, de nem baj, legalább csöndben leszel:))
keresztapa
@Kutyafüle: Kedves elnézésed kérem a másodikként történő megszólításért, legyen mentségem az ábc sorrendisége. Igazad van igyekszem ezután,csak egyedül téged meg szólítani.
Dulcinea
@silber13: Szerintem minden felnőttnek hiányzik olykor-olykor a gyermekkora! Szívesen tekintünk vissza, gyermeki múltunkba..és idézzük vissza.. a legszebb...vagy legizgalmasabb emlékeket! Legalábbis én nagyon szívesen teszem..emlékeim olykor magukkal ragadnak a múltba, és látom gyermeki önmagam! És későbbi, már tinédzserkori önmagam...és az akkori, hasznos játékaimat! És mindazt, amit akkoriban az apukám tanított nekem! Ez az időszak számomra meghatározó volt!
silber13
És néhány éve a tengerparton - felnőtt nagy marha kandúr létünkre - elszedtük a gyerekektől a vödröket lapátokat és őrült módon kezdtünk homokvárat építeni Nemzetközi csapat építette a várat, nemzetközi gyerekcsapat bőgött a vödör, meg lapát után és ugyancsak nemzetközi anyukák csapata káromkodott, de minket nem érdekelt más, csak a vár.. Akkor,ott tényleg gyerekek voltunk. És olyan jól esett...
Dulcinea
@silber13: :)) Képesek voltatok..ilyen őrültségre..mármint, hogy elvettétek a gyerekektől a homokozó készletet?:)
almosd
Marad a gyerek,ha játszik ,így én is :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.