A játék csoda, örömforrás és elűzi az unalmat is. Már az őskorban is játszottak a gyerekek. Olyan tevékenység ez, amely nélkül el sem lehet képzelni az emberi társadalmat. A játék fontos szerepet játszik az életünkben és végigkíséri azt. Egyes játékok más-más képességeket fejlesztenek, de vannak olyanok is, amelyek szinte minden területen fejlesztő hatásúak.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A lelkem mélyén..még..olykor, egy kicsit gyerek vagyok...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Óhhhhhhhhh elakadt a savam. Lenyűgöző.

=(^-^)= Most meg szád nincsen, de nem baj, legalább csöndben leszel:))
keresztapa
@Kutyafüle: Kedves elnézésed kérem a másodikként történő megszólításért, legyen mentségem az ábc sorrendisége. Igazad van igyekszem ezután,csak egyedül téged meg szólítani.
Dulcinea
@silber13: Szerintem minden felnőttnek hiányzik olykor-olykor a gyermekkora! Szívesen tekintünk vissza, gyermeki múltunkba..és idézzük vissza.. a legszebb...vagy legizgalmasabb emlékeket! Legalábbis én nagyon szívesen teszem..emlékeim olykor magukkal ragadnak a múltba, és látom gyermeki önmagam! És későbbi, már tinédzserkori önmagam...és az akkori, hasznos játékaimat! És mindazt, amit akkoriban az apukám tanított nekem! Ez az időszak számomra meghatározó volt!
silber13
És néhány éve a tengerparton - felnőtt nagy marha kandúr létünkre - elszedtük a gyerekektől a vödröket lapátokat és őrült módon kezdtünk homokvárat építeni Nemzetközi csapat építette a várat, nemzetközi gyerekcsapat bőgött a vödör, meg lapát után és ugyancsak nemzetközi anyukák csapata káromkodott, de minket nem érdekelt más, csak a vár.. Akkor,ott tényleg gyerekek voltunk. És olyan jól esett...
Dulcinea
@silber13: :)) Képesek voltatok..ilyen őrültségre..mármint, hogy elvettétek a gyerekektől a homokozó készletet?:)
almosd
Marad a gyerek,ha játszik ,így én is :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.