A Story megtudta az igazságot: a naptárdíva milliós kártérítéseket kapott, mert igazságtalanul megsértették.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
@Gránit: Akkor se adok igazat Néked.Te mondtad, hogy" NEM a saját erejéből lett olyan amilyen", pont erről van szó! Másokat használ ki, megsértődik, perel, úgy tesz mintha ő lenne a rendezvény középpontja, holott már meg se hivják sehova, - ő egy vérszívó, ingyenélő, szerepelni vágyó ostoba nőszemély!--Az, hogy hogy szól a gyermekéről?-Úgy mint egy anya. Azzal nincs is semmi bajom, ez mindenkinél természetes, még ennél a némbernél is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bobok
@Gránit: Azért, mert "szegénykét" folyton +sértik. Ki tudja miért?
Gránit
@bobok: Na oké,de teszem hozzá ,én olyan emberről írtam kit ennek a cikknek,kapcsán értékeltem.Én látomásokról nem írok csak arról, amit érzékelek.És hidd el azért, nem állok be, az őt szidalmazók közé,mert mások,azt teszik. És,a te igazság érzéseddel,nem vitázom.
aborisz
Ez egy NŐ aki élni akar!! Csak még nem találta meg az igazi. korban hozzá illő férfit!! És még a gyerekét rajongásig szereti! Mért elítélendő!!!
entero
@Gránit: Tüncikének van igen jelentős gyűjteménye eme becses fehérneműből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.