László értetlenül áll a Vodafone 43 ezer forintos követelése előtt, minthogy a Telenor ügyfele: Megdöbbenéssel vegyes értetlenkedéssel olvastam a 2004-ben megszűnt lakcímemre, amely édesanyám címe kézbesített "perlés előtti utolsó felszólítás" tárgyú levelüket. Ami igazán érdekes volt számomra, az az, hogy én soha nem kötöttem Önökkel előfizetői szerződést azaz nem vagyok cégük ügyfele. A díjtartozásom állításuk szerint a 2012/46748 számú számla alapján keletkezett, amelynek esedékessége 2012.december hó 4.napja. A tőke 5432 Ft, ehhez jön még 762 Ft pótdíj és fizetési felszólítás költségeként 461 Ft - valamint 201 Ft késedelmi kamat. Mindösszesen 7156 Ft a vélelmezett saram. Persze ezen felül 5000 Ft +ÁFA ügyvédi díj, 7607. 32 Ft pótdíj, 13307 Ft+ÁFA kötbér, 5990Ft+ÁFA szerződés felmondási díj, valamint 5000 Ft közjegyzői díj. Állításuk szerint ennek minimális összege 43 465 Ft és ha el akarom kerülni a behajtási procedúrát, akkor tartsam be a 2013. április hó 5.napjár megjelölt póthatáridőt. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Hallod anyukám megszűnik az APEH
-- Honnan veszel ilyen hülyeséget ?
-- Hát itt írja , Utolsó felszólítás
moszkvatér
bevasalnak mindent amit úgy vélnek hogy tartozás akár 10 évvel ezelőttről is eszméletlen kamatokkal . erre alakultak a független bírói végrehajtók . Végrehajtják ha jogos ha nem
fűnyíróelv alapján . vonják a fizetésed 33 % -át ha jogos ha nem . :-((()(
Köszönjük szépen !
moszkvatér
Ha megtámadod ügyvéddel akkor sokszor az ügyvédi költség többe kerül mint a rajtad behajtandó öszzeg , úgyhogy felesleges . Üdv a klubban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.