Kedves Péter! Azt írod „beszóltak neked”, és te ettől és a fellépések hiánya miatt azon gondolkozol, hogy elhagyod az országot. Te félsz, Péter? Mondták-e már neked, hogy a zsidó származásod miatt nem léphetsz fel valahol? Mert nekem mondták ellenkező előjellel, szemtől szembe, pofátlanul. (Ha egyszer találkozunk, azt is elmondom ki volt, azóta óriási sztár lett.) Lépett-e vissza szponzor miattad egy műsortól? Mert velem ez is megesett még rockműsor vezetőként, hogy valaki azért nem szponzorált minket, mert nem vagyok zsidó származású. Rúgták-e már hasba gyerekedet, azért mert zsidó? Mert az én lányommal ez is megesett- persze ellenkező előjellel- a Radnóti gimnáziumban, az én akkori Hírtévés szereplésem miatt. Egy fiú rúgta hasba, majd hozzátette: „most magyarkodj!” Idézett-e már be rendőrség egy dalod miatt? Mert engem 2006-ban kihallgattak egy Budaházy interjú kapcsán. Ezt az országot mind gazdasági mind morális és kulturális válságba egy olyan liberális réteg segítségével...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jameska
Az érem két oldala. Ki hogy látja a saját problémáját...
furfang
Ez a levél tökéletes! Gratulálok Pörzsének, úgy foglalta össze a műrettegés, és a valódi helyzet problémáit, ahogy eddig nem igen sikerült senkinek. Ez az, amikor valakinek személyes tapasztalásai vannak, és ennek ellenére jóindulattal kezel egy témát.
Duett
@furfang: ez még csak gondolkodik? én azt hittem, már elment!
furfang
Igen, most a hóna alá nyúlnak az övéi. Gondolom eddig is megtették volna, csak úgy nem lenne olyan " demonstratív" a szenvedés.
nehogymá
akármilyen bunkoság a lányát nem azért rugták hasba mert nem zsidó.gondolom nem a kárpátia koncertre céloz a hon atyja.olyan emberre hivatkozik akit 20 évre sittre vágnának innen nyugatra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.