A magyar vevő-, illetve ügyfélkiszolgálók a világátlaghoz képest az üdvözlésében és a kapcsolt értékesítések terén is átlagon felül teljesítenek, azonban rendkívül keveset mosolyognak - derül ki egy vevőkiszolgálást vizsgáló, 57 országban zajlott felmérésből. Magyarország összesítésben a középmezőnyben végzett a mosolyra, a köszöntésre és a kapcsolt termékek ajánlására vonatkozó több mint kétmillió válasz összesítése után.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Tisztelet a kivételnek a legtöbbje olyan,mintha szivességet tenne az ügyfélnek azzal,hogy egyáltalán szóba áll vele...
Gránit
Mint minden relatív ez is.Egyéniség függő,munkahely engedte merevség függő,tematika függő.Azok akik mindezen,és persze más (PL.hangulati idegrendszeri) hatások ellenére vagy segítségével, közelíteni tudják az optimálisat azok,kik ismerik munkájukkal kapcsolatos jellemzőket jók.Én alapjában elégedett vagyok.
bretagne
Mogorvák, ingerültek. Tisztelet a kivételnek.
JAJMÁR
Kevesebbet mosolygunk mi magyarok, mint az átlag, nem is értem miért?
honeykiss
Tisztelet a kivételnek a legtöbbje olyan,mintha szivességet tenne az ügyfélnek azzal,hogy egyáltalán szóba áll vele...
silber13
@honeykiss: Nekik fixa ideájuk, hogy mi vagyunk értük, nem pedig esetleg megfordítva! És megkapod a blazírt képpel feltett " mi tetszik, vagy mit parancsol esetleg a mit tetszik kérni " kötelező kérdést. Nem azt állítom ezzel, hogy nincsenek kivételek de számuk vetekedik a fehér hollókéval...
QQCSI
Talán a személyes varázsom az oka, de kimondottam kedves, szolgálatkész, udvarias ügyfélszolgálati munkatársakkal találkoztam, úgy személyesen, mint telefonon, sőt on-line is.
(Telenor, Elmű, Ügyfélkapu/Földhivatal/Bp.XI./ a lakóhelyem szerinti Polg.Hiv. Adóügyi Irodája...
Főv.Közterület-fenntartó..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.