Nem késő! Halle Berry, Courteney Cox, Salma Hayek, Celine Dion és Uma Thurman is elmúlt már negyven, amikor teherbe esett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
Trendi ide-oda, sokszor bizony csakis a szerencséjükön múlt, hogy nem született valamilyen rendellenességgel a gyerekük! Nem véletlen hangoztatják nőgyógyászok, genetikusok hogy 30 éves korig egészséges szülni a nőknek, bacik rá az egész világ! Hogy egyre inkább kitolódik a nők gyerekvállalási igénye? Kit érdekel! Attól még enyhén szólva sem veszélytelen első gyereket vállalni főleg 40 felett! De mert ez a trendi, semmi nem számít! Sőt! majmolni kell a sok "hollivúdi" sztárot! Na és! Ha neki sikerült mé ne sikerülne nekem is. Majd felneveli az állam! Igaz? Megáll az eszem hogy 60 felett is van nő aki nem törődve a kockázatokkal bevállal egy csecsemőt! Normálisak ezek a vén némberek???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.