Tóth Vera végre megszabadulhat attól a gyerekkori traumától, hogy egy nyár alatt húsz kilót hízott - írja a szerdai Bors.

Nem a gének vagy a falánkság, hanem egy gyermekkorban elszenvedett gyógyszeres kúra miatt ragadnak a kilók Tóth Verára - olvasható a Borsban. A csodás hangú énekesnő azért fogadja el nehezen, hogy túlsúlyos, mert ő emlékszik még arra, hogy egykor vékony kislány volt.

– Nálam ez nem genetikus volt. Nyolc­éves koromban volt egy arcüreg­gyulladásom, amire gyógyszeres, szteroidos kezelést kaptam. Ez felborította a hormonháztartásomat, és egy nyár alatt híztam húsz kilót – mondta a lapnak Vera.A fogyókúra sokáig nehezére esett, ám január óta kemény munkával, zsírégetéssel és diétázással sikerült lefaragnia harminckilós túlsúlyából.

- Kezdetben nagy szenvedés volt, de komoly agymunkával és akaraterővel sikerült leadnom tíz kilót! - újságolta Vera. - További húsztól szeretnék megszabadulni. Mindezt az éneklés miatt is csinálom, szeretnék jó kondiban színpadra állni a koncertjeimen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.