Tóth Vera nem tudta feldolgozni a Szombat esti láz legutóbbi adásának eredményét. Szerinte húga helyett a „majomkodó” Szilveszter gazdának kellett volna búcsúznia a versenytől.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
Mivel nem nézem az efféle műsort, minőségéhez nem kivánok hozzászólni.
.
Tóth Gabinak csak ennyit: aki nem tudveszíteni, az nyerni sem sokszor fog!
Nővérének: ha félretenné részrehajlását, el tudná fogadni a többség itéletét! Amennyiben nem fogadja el, csak az ő idegeiben lesz változás!
coni
Az Eurovíziós közönség szavazat messze nem a legjobb mellett döntött, de ha ez a közönség igénye, akkor ezen a szinten kell szórakoztatni őket.

Ezért olyan a TV műsor amilyen. Mert nézik.
csa-csa
Ahogy megszavazták a CSISZ-ben a László Attilát, a mesemondó kölyköt, a Mészáros J. Eleket, az eu.dalfesztiválra a bájalexet, meg sem lepődnék ha a végén megnyerné a "gazdi"! Nincs vele semmi bajom és nem tehet róla, de tényleg "fából faragott" szegény.
Mégis Ő kell. Én sem értem a nézőket.
almalibre
Vera nagyszerű énekes, jobb ha nem próbál tánctudásról beszélni. Tóth Gabi igyekezetét nem tudom értékelni, a tánctudását inkább. Egy szóval: nincs neki olyan. Mikor beharangozták részvételét, arra gondoltam, biztos jó lesz (fiatal, otthon van a zenés műfajban), de hamar kiderült, hogy az elképzelésem alaptalan. A merev falábú, közönségesen mozgó, vállát a fülébe húzó csajnál csak a zsűri lefetyelése rosszabb. Még hogy, milyen jó, hogy nem erőlködött a keringő eleganciáját előadni, hanem magára szabta azt… Mintha, azt mondanám: „A biciklizési stílusod egyedien nagyszerű, szépen tolod…” Szilveszter gazdának bizony semmi keresnivalója ebben a vetélkedőben, annál inkább ciki, hogy még ő is lediszkózta Gabit.
Varga Izabella mozdulatai a lábújától a füle hegyéig kidolgozottak. Na ő az, akin tényleg látszik az igyekezett, mert nem csak játssza az agyát, hanem teljes bedobással táncol is…
soljanka
Én egy adást sem láttam.
Viszont el tudom képzelni Tóth Verát tánci közben...
Igaza van, hogy kiáll a testvére mellett.
De úgy, hogy más testi hiányosságait taglalja... nos ehhez pont neki nem kellene hozzászólnia...= hülye liba
mariaberta
Ez a műsor arról szól, hogy , vagy szólna, amatőrök mennyi idő alatt tudnak szert tenni némi tánctudásra, tehát senkitől nem kell számon kérni a profizmust.Ennek figyelembe vételével úgy látom, -most természetesen elsősorban Tóth Gabira gondolok- jól teljesített, és nincs igazuk azoknak, akik lebecsülik a teljesítményét.
Ami Szilveszter Gazdát illeti, nem is tudom milyen megfontolásból jelentkezett egy ilyen műsorba, mert bármennyire is "bájos", ritmusérzéke -ha nem is 0-val, de a majdnem azzal egyenlő, s mint Szirtes Tamás is megjegyezte, "nagyon vigyázott a ritmusra, nehogy rálépjen.
Mindezek után, szeretném megkérdezni, -bár tudom a választ,- mi a csudának van szükség zsűrire, amikor is minden adás után azok a párosok jutnak tovább, akiket a nézők beszavaznak, teljesen felesleges zsűri tagokat fizetni, igaz, akkor nem hallanánk olyan értékelést sem, mely szerint "Vastag Csabának nem kell beszarni".
/Bocs, de ezt egy szakértő zsűri tag mondta, én csak idéztem./
Cecília Nagyasszonyról is meg van a különvéleményem, hiszen hol csődörről, hol egyéb ágybeli összefekvésről beszélt, /nem csoda, hogy időnként vérnyomásos tünetei támadtak/ de hát nem idézek több "értékelést".
Végezetül változatlan a javaslatom, nincs szükség zsűrire, /persze inkább nekik kellene szakvéleményük alapján tovább juttatni az arra érdemes táncos párt, még akkor is ha az RTL igen sok pénztől esne el, az elmaradt telefonok miatt-, és talán tényleg azok jutnának tovább, akik azt megérdemlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.