A nők menopauzális utazásai éppolyan egyéniek, mint ők maguk, de mégis van valami közös bennük: a középkorú léttel járó stressz, a hormonális tünetek alattomos húzásai, az öregedéstől való félelem hullámai, az elveszettnek hitt nőiség fájdalma. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Erre csak azt tudom mondani, hogy minden felfogás kérdése! Ha egy nő az idő múlását nem veszi figyelemben! És túlzottan kapaszkodik, hajdan volt önmagához, akkor elég kellemetlen lehet számára a változókor hozta testi lelki változás!
Ám Ha pozitívan áll a dolgokhoz, és tudomásul veszi...az elkerülhetetlen változásokat, és elfogadja magát olyannak amilyen, mi több minden egyes életszakaszban a pozitívumot keresi..és meg is találja...Sosem fogja elveszíteni a vibrálását, és nőiességét!
Dulcinea
@honeykiss: Köszönöm az egyetértésedet...
honeykiss
@Dulcinea: most látom csak kis minire cseréltél...azok kis tünde szárnyak?
Dulcinea
@honeykiss: :)) Muszáj volt már a kék rucit tisztítóba vinni:))) A tündérszárnyakkal, meg gyorsabban haladok:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.