Michael Jackson, a tragikus és rejtélyes körülmények között elhunyt énekes nővére, LaToya  Jackson (56) azt állítja, többször is találkozott öccse szellemével.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hát..izé..a szellemek azért vannak, hogy kisértsenek..vagy nem??!:)))
Kutyafüle
@Dulcinea: Valahol azt olvastam, hogy valakinek a szelleme akkor jelenik meg, ha közölni akar valamit, vagy vannak még "elvarratlan szálak" tehát segítséget kér valami megoldásában. Így lehet?
Dulcinea
@Kutyafüle: Erről már én is olvastam...de nem tudom, hogy mennyi lehet a valóságtartalma!
Azt inkább hajlamosabb vagyok elhinni, hogy az elhunytat, a hozzátartozói, nem felejtik, az emlékébe görcsösen kapaszkodva élnek tovább, nem tudják, vagy nem akarják elengedni! És éppen ezért, az agy olykor itt-ott...szellemet, az elhunyt szellemét vizionálja!
De valójában nem tudom, hogy mi lehet az igazság..
Kutyafüle
@Dulcinea: Én sem tudom, én még nem láttam egyet sem. Sok film foglalkozik ilyennel, néha borzongató és hihetetlennek tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.