A megismételtetett orvosszakértői vélemény sem hozott más eredményt, mint az első. Stohl nem okozott maradandó sérülést Pali bácsinak.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Hála Istennek,már úgy aggódtam ,Pali bácsiért!Hiába is az eltelt idő is mutatja,hogy szakszerű vizsgálaton vett részt !
silber13
Naccerű! Hurrááá!!! Hoch!! Vivát!!! Azonnal vissza a Nemzet Veknijének a jogosítványát, a vadász engedélyét, kapjon új, sk. dedikált távcsöves fegyvert Tömjén ( Kapisztráng) Zsóti Birodalmi fővadászpátertől, 5 karton jóféle piát biztosíccsanak neki és a büntetés végrehajtással zajló semmi perpatvarukat Pintér úr térdenállva nyilvánítsa semmissé! Most egyelőre csak ennyi!
silber13
Remélem, a most folyó cirkuszt nem fogja megúszni! Mert akkor a rendőrség önmagát köpné szembe.
Macsi
De azért le lehetne róla szedni a keresztvizet nem? Mégis balesetet okozott, nem is kicsit, ráadásul ittasan.
vukkocska
Ittasan, és megkapta érte a büntetését. A Pali bácsi meg 9 milliót kért, mert úgy gondolta, jól megkopasztja. 2-3 milliót kapnak egy halálos orvosi műhibáért. Pali bácsi meg nyugodtan másszon a fára, mint eddig a 80 körüli évével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.