Benyomott Georges-nál

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Ramadan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ramadan
De a bíróságok nagyon médialellenesek, akkor is pert veszít a lap, ha tök igaz, amit ír.
Evikati
@Zwei: Nem is nagyon érdekli őket az ilyesmi. Elhúzódnak évekre ezek a perek és nem is saját zsebből fizetnek az újságírók. (Úgy mint a politikusok sem, ha elveszítenek egy-egy rágalmazási pert.)
Zwei
@arisztotela: mondanál erre példát ari?! ... mert szerintem valami félreértés van a köztudatban a becsületsértésre és a rágalmazásra nézve! ... ugyanis ezek igaz állításokkal is megvalósíthatóak!.-))
Ramadan
Nem mondok:) De nem a becsületsértésben van a sztáoknak anagy lóvé, az kábé 2 kiló, annyiért nem perelne, ehelyett bebizonyítják, hogy anyagi kárt okozott a lap, és milliókat kapnak. Ha igazat írtsz, az nem ptkába ütköző csak akkorha betegségre vagy homoszexualitásra vonatkozik:). de ha leírd, hogy félrelépett, és ez igaz, az nem becsületsértés, viszont ha bebizonyítja hamis igazolásokkal, hogy ezért nem kapta meg mágnás miska szerepét, akkor fizethet a lap, mint a köles.
Zwei
@arisztotela: csakhogy nemcsak ptk-s históriák vannak, hanem btk-sak is:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.