A Class Fm reggeli műsorában Sebestyén Balázsék beszélgettek egy olyan magyar férfival, akinek az volt a feladata, hogy szavazzon az Eurovíziós Dalfesztiválon egy bizonyos ország küldöttjére.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
és milyen szót kellett elküldeni ? balta ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@bretagne: Az elobb irtam meg a velemenyemet a legujabb ByeAlex nyilatkozatra, az "Ami most tortenik, abba hosszatavon beleorulnek" c. Blikk interjura itt a propin, amit oda irtam, ide is ervenyes, neki tehat egy nagyon szep hely volt a 10., mig Wolf Katinak a 4. egy tragedia
bretagne
@Tootsy: Persze, azt sem értem, Wolf Kati miért tragédiaként éli meg a negyedik helyet. Nekem például egyáltalán nem tetszett, most nem a dalról beszélek.
Tootsy
Mert a Kati zenesz kornyezetbol jott, igen tehetseges zenesz, meg ha nem megfelelo dalt is kapott, de Nala minden egyutt volt: a rakeszules, a tehetseg, es nem egy toprongy megjelenes,... Nemely embernek rettenetesen meg kell dolgoznia a sikerert, meg akkor is, ha nagyon tehetseges, masoknak meg akkora malacuk van, hogy az olukbe hullik a szerencse es az elismeres. Egy olyan embernek, aki sem nem tehetseges, sem nem ambiciozus, a dala is alig eri el az eloadhatosag szintjet, es a kulsejevel sem a "WOW" faktort erositi, hanem inkabb sajnalkozast kelt, annak a 10. hely maga az elismeres Csimborasszoja,... En zenesz (is) vagyok, es tudom, mirol beszelek, ha sok embernek nem is tetszett Wolf Kati, de ha a kulonbseget lehetne a ketto kozott zongorazni, akkor en Fischer Annie lennek...:o)))
Tootsy
@bretagne: Peldaul Te kitalalsz valami rendkivul ujat, szepet, jot, dolgozol rajta egy even at ejt nappalla teve, felaldozod az osszes szabadidodet, az osszes sporolt penzedet, benevezel egy nemzetkozi innovator versenyre vele, es a versenyen megjelenik egy pali, aki esetleg csak egy hacker volt, feltorte a website-odat, es ugyanazzal benevezett ugyanarra a versenyre, es a zsuri ot hozza ki gyoztesnek, nem Teged, pedig Te vagy a tehetseges, O meg egy kicsit becstelen is, nem is akarta ezt az egeszet, de nyomtak a haverjai, hogy ugorjon be igy a koztudatba, es meg egy kis "hatszelet" is kap, meg talan egypar megvasarolt zsuri tag szavazatat, joindulatat is... EZ a kulonbseg kettejuk kozt...:o((
coni
Nyilván az azeri baltás után is kaptunk szívességet, most ezt is viszonozni fogják ázsiai barátaink. Ennek ellenére nem kellene felszámolni a nyugati kapcsolatainkat, legalább addig nem amíg az export termékeinkért ott fizetnek.
bretagne
@Tootsy: Lehet. Bár egy kissé elbizonytalanodom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.