Szó szerint! Élő adásban próbálta ki egy holland műsorvezető, hogy milyen, amikor a kisbabákat anyatejjel táplálják. Egy kismama melleit a szájába véve ízlelgette az anyatejet. A közönség jót nevetett, de sokan megbotránkoztak. Ti mit gondoltok? Vicces, vagy inkább ízléstelen? Figyelem! A videó a nyugalom megzavarására alkalmas felvételt tartalmaz!

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: SZL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem kell annyira felhaborodni ezen, mint amennyire valoban varatlan volt,... Amiota Big Brother letezik, es mindenki eli az eletet a valosagshow-kban, addig ez a musorvezeto egy hatarozottan a szoptatasrol keszult musorban tette ezt, semmi szex, vagy durvasag a holgy fele, aki onkent ment bele a dologba... Ezelott kb. 30 evvel Monori Lili mozifilmen szulte meg eloben a gyermeket, akkor az nagyon nagy felhaborodast valtott ki, de nem is ilyen idoket eltunk,... Talan nem kellett volna ezt tennie, de vegulis nem tortent egetrengeto dolog. Mindenki azt tesz a kepernyon, amit jonak lat, es amit a musor szerkesztoi megengednek.. En azert egy helyesebb fiucska csecsemot valasztottam volna, ennek olyan tapszeres vo't a feje,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.