Izsák — A vagyonuk is rámehet Bara József (†47) agyonverésére azoknak a rendőröknek, akiket kényszervallatással és halált okozó testi sértéssel gyanúsít az ügyészség.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Úgy van, vegyék el a családjuktól mert azok is hibáztak! Egyébként hol itt az igazság? A cigányok által meggyilkolt időseknek mikor adják oda a gyilkosok javait és teszik földönfutóvá a családjukat? Mert ugye nem csak egyik oldalról szemléljük a tetteket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
Az orvosszakértői vélemény szerint zsírembóliából keletkező fulladás okozta az áldozat halálát. Az pedig súlyos csonttörésre, belső vérzésre utal - szerinem.
Alexis
@vidi500: Én pedig itthon tettem meg mindezt!
Akkor, ki is a hős?
Az USA, vagy Magyarország, avagy Mi, szülők!?
vidi500
@Alexis: Ők is megtették ugyanezt, amire hivatkozol. :-)
Csak kellett a megmérettetés. Azt azért elfogadhatjuk, hogy az USA-ban megtenni ugyanezt, az nagyságrendekkel nagyobb kihívást jelent egy magyar számára. Aki nem hiszi, járjon utána.
csa-csa
feri57! "S minden gyilkos bárki legyen is az, nincs joga elvenni a másik életét, feleljen érte és az életfogytig börtön is enyhe büntetés számukra!! "

Mindig is ezt vallottam!! honnan veszed az ellenkezőjét??! Igen csak rosszul értelmezted a hozzálószásomat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.