A közepesnél nagyobb mennyiségben volt jelen Gáspár Laci szervezetében a kati nevű kábítószer az énekes drogtesztje szerint - írja a Blikk. A szakértő szerint ez azt jelenti, hogy a vérvételt megelőző 24 órán belül fogyasztott belőle nagyobb mennyiséget.

A Blikk úgy tudja, ezt akkor közölték a volt megasztárossal, amikor a napokban újból beidézték a Gödöllői Rendőrkapitányságon drogügyével kapcsolatban. A rendőrség arra volt kíváncsi, hogy "a szintetikus drogokat terjesztő csoport vezetőjét" mikor és milyen telefonszámon kereste utoljára. Főként az érdekelte a nyomozókat, melyik telefonszám volt publikus a fogyasztók számára. Ezt ugyanis a Blikk szerint még nem találták meg a rendőrök. Ugyanezen a kihallgatáson ismertették az egykori megasztárossal drogtesztjének eredményét is, amely már korábban elkészült.

A Blikk szerint a kati, avagy Mephisto, ahogy a terjesztők hívják, a benne lévő mefedron nevű hatóanyag miatt az olcsó diszkódrogok közé sorolható. Grammja a vásárolt mennyiségtől függően 2-3 ezer forint körül mozog. A legfrissebb információk szerint azonban az énekes nem is csekély mennyiségben fogyasztott belőle.

Az elfogyasztott mennyiség persze a felelősség mértékét nem befolyásolja. Gáspár Laci a lap szerint ennek ellenére megúszhatja eltereléssel, amolyan kábítószer-leszoktató programmal a dolgot.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Na, csak erről a gáspárról, meg az unokatestvéréről, a koporsósról ne kéne olvasni soha! Ja, a majkát kifelejtettem... Őrá sem vagyok kíváncsi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
Egy réti nigger bedrogozott, mi ebben a hír ?
vukkocska
Nem értitek. Beletették az "üditőjébe". Azt mondta.
lbs
Nem értem hogy ez miért érdekelhet bárkit is.
a ez az idióta túllövi magát a kitűnő Zacher doki, vagy valamelyik kollégája majd helyrepofozza.
Ha meg nem sikerül nekik, egy idiótával kevesebb lesz a leltárban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.