Pályafutásáról, családjáról, és a Nemzeti Színházban betöltött szerepéről is beszélt Földes László Hobo az ATV Húzós című műsorában. Hobo a Vidnyánszky Attila kinevezése körül kialakult politikai csatározásokról úgy vélekedett, bár sokmindenben nem ért egyet az igazgatóval, neki sem kell egyetértenie vele abban, hogy például Kerényi Imrét leginkább Torgyán Józsefhez tudná hasonlítani. Tervezett előadásai között egy saját életmű-sorozat is szerepel, legalábbis ha "Kerényi elvtárs nem éri el, hogy menesszék a színházból". Földes László nemigen kedveli Kerényit, főleg miután "lebuzizta Alföldi Róbertet, aki azért elsősorban mégis csak egy jeles művész". "Bármi előfordulhat akár velem is, hiszen egyszer New-Yorkban Allen Ginsbergnél, a világ egyik leghíresebb homoszexuális költőjénél aludtam, ki tudja, hogy ennek milyen következményei lehetnek" – jegyezte meg az előadóművész, aki azt is elmondta, a jövőben szeretne többet játszani, hiszen számára továbbra is a zenélés a legfontosabb.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@silber13: Ebben igazad van, de remélem, nem történik meg.
lbs
Azért Hobórol nem gondoltam, hogy rokonszenvezik a népművészeti cserépedényekkel (köcsögökkel)...
silber13
@lbs: Nem gondolnám Hobóról, hogy a megjegyzésednek volna valami alapja és igazságtartalma.
honeykiss
Mit számít az hogy valaki meleg vagy más...a lényeg számomra, mit tud, mekkora művész stb...a többi magánügy...csak az a baj,hogy sok ilyen kerényi féle népség él közöttünk...
Don Quijote
@lbs: elég köcsög a hozzászólásod:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.