Kisebb szóváltással kezdődött a Szita-Bence-gyilkosság tárgyalása, miután az orvos szakértők meghallgatására zárt tárgyalást rendelt el a bíróság.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
Én megértem, hogy az anya tudni akarja, mi történt pontosan a fiával... de vajon biztosan jó gondolat az, hogy a szakértő által feltárt kínzást az elejétől a végéig meg akarja hallgatni? Szerintem eléggé összeomlott már, nem tenne jót neki:( A bírót meg nem befolyásolja a dolog
gabrella
@Macsi: Megérdemli, ebek harmincadjára adta a gyerekét! Szégyellje magát, odaadni egy idegen férfinak nevelésre meg annak a nőjének!
Miatta halt meg főként! Mert az a ribanc aki megölte nem mehetne gyerek közelébe se!
Szvetlana
@gabrella: Ez se semmi:

A saját meggyilkolt fiam tárgyalásán nem lehetek bent? – kiabálja közben Szita Bence édesanyja. A bíró előbb türelmesen próbálja elmagyarázni neki a rendelkezés értelmét - erkölcsi és kegyeleti okokra hivatkozik -, majd végül megjegyzi, ittasan be sem lehetett volna jönni a terembe.
miazavalami
@Szvetlana: Van annak oka hogy a gyereket elvették tőle...
gabrella
@Szvetlana: A tetű "anyuka", talán szerette volna ittasan végighallgatni a többi tetű hogyan kínozta halálra a saját gyerekét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.