Kevesebb fellépés, több bírálat, kellemetlen újságcikkek – az énekes maga is elismeri, nem minden úgy alakul az ­éle­tében, ahogy tervezte - írja a Bors.

Csakugyan rámehet Palcsó Tamás zenei karrierje a trafikügyre? - teszi fel a kérdést a Bors csütörtöki lapszámában.

Az énekes öt üzlethelyiséget nyert meg pályázatával, négyet Csepelen, egyet pedig Zuglóban. Azóta úgy tűnik egyre kvesebb a fellépés, viszont sokkal több negatív megjegyzést kap a rajongóktól.

"Kaptam biztató szavakat is, de igaz, hogy támadó levelekkel és véleményekkel is szembetaláltam magam" – ismerte el a fiatal vállalkozó. Volt aki azzal találta meg, hogy így ert jó dalt, egy trafikért odaadja neki.

– Nem szeretném, ha a mostani ügy miatt ellehetetlenülnék a zenei életben. Szeretném folytatni az énekesi karrieremet, mert elsősorban előadó vagyok – tette hozzá.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Hát, Tomikám kisfiam! Kiülsz majd a trafikod elé azt ott eldudorászhatsz, ha nem esik az eső.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@nmaria: Istenem Máriánk, te tényleg elszeparáltan élhetsz...
szelbatyo
nmaria
"...Ennyi irigy ember, ez eszméletlen. Miért baj, ha egy énekesnek trafikjai vannak? ..."
Te idióta... Mert nem VETTE, hanem KAPTA a HAVEROKTÓL !!! Azt, ami eddig másé volt...
nmaria
@szelbatyo: Szerintem meg te vagy idióta, nem kicsit, hanem nagyon, mert azt gondolod, hogy nem is kellett hozzá tőke, csak úgy ajándékba kapta. maszop ész, nem is ész!
Január
Van neki diplomája is, talán azt is hasznosíthatná megélhetése során, nagyon is többlábon tud állni , ha akar. Ja, csak dogoznia kellene?
Lehet, hogy az éneklésnek befellegzik egy darabig, vagy végleg, mert nyomulnak a fiatabbak.
Yoda69
Ki a f@sz az a palszo? Addig nem is hallottam rola, amig ki nem derult hogy 5 koncessziot nyert, es most keresi a volt trafikosokat, hogy dolgozzanak neki.
szelbatyo
@nmaria: Nem is tudom, mit sír az a sok b@lfasz, ama 40 - 45 000, akitől elvették a boltját. És utána mondták meg, hogy a dohányáru árrése nem 4 %, hanem 10 % lesz. Meg hogy mást is lehet árulni a boltban, mint az addig hangoztatott dohányárut. Meg hogy bolthelyiség sem kell hozzá, meg személyzet, mert az is elvesszük a régi trafikosoktól, akik majd minimálbérért elmennek annak az 5 ( öt ) trafikjába dolgozni, aki maga úgysem tudna öt ( 5 ) boltot vinni egyszerre, mert nincs annyi keze. Nyelve az van, így nyalni tud... Tudod, a fagylaltot, amit ugyancsak lehet majd a trafikban árulni. Ott, ahonnan a 18 év alattiak ki vannak tiltva. Majd bemegy a robot, kér egy fagylaltot a kiskorúnak, fizet, átveszi az árut, és kijön... Sok eszed az nincs, galambom... Ha ellopnak, NEM a sok eszed miatt lesz... És még arról nem is beszéltünk, hogy a sok balf@sz kisemmizett mennyi pénzt megtakarít, hogy nem kell nekik a koncessziót kifizetniük...
És még ezek ágálnak a Jóságos fidesz és aljas gazember vezetője ellen ! Hálátlan népség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.