Az állam dohányértékesítési jogot, az önkormányzat pedig üzlethelyiséget is biztosít a legszerencsésebb trafikosoknak. A kedvezményezettek között Palcsó Tamás, a Megasztár második helyezettje is ott van - írja a Hvg.hu.

A zuglói önkormányzattól veszi bérbe Palcsó Tamás, Megasztárban feltűnt énekes azt az 59 négyzetméteres üzlethelyiséget, melyben a XIV. kerületben megnyitja dohányboltját. A Fűrész utcai üzlet egy utcára van a háziorvosi rendelőtől és egy saroknyira a patikától - olvasható a hvg.hu cikkében.

A budapesti kerületi önkormányzatok többsége egyébként nem adott bérbe saját tulajdonban lévő bérleményeket nemzeti dohányboltok alapításának céljára, legalábbis ilyen értelmű döntés vagy szerződéskötés többségükben eddig még nem történt - derült ki a fővárosi kerületeknek kiküldött körkérdésüre adott válaszokból.

Palcsó Tamás négy csepeli dohányértékesítési jogosultság mellett Zuglóban is szerzett egyet, aminek a gyakorlásához az üzlethelyiséget az önkormányzat biztosítja. Palcsó a Fűrész utca 133. alatt nyithatja meg a boltját, amiért havi 180 ezer forintot fizet majd. A lap megkereste az előadó-vállalkozót, hogy megismerjük a bérbeadás körülményeit. Ügyében a tulajdonosi bizottság Papcsák Ferenc polgármester előterjesztésére döntött egy május 22-i zárt ülésen, melyen egyébként összesen 18 önkormányzati üzlethelyiség értékesítéséről vagy bérbeadásáról határoztak.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A seggüket nem nyalja ki? Más meg, aki évek óta vállalkozó, mindenféle mutyi és előre levajazott pályázatok nélkül próbál önerőből boldogulni, azt agyonvágja terhekkel az "adócsökkentés kormánya".

És egyet ne felejtsünk még mindig, mielőtt a tükörbe köpnénk: közvetve a dohányzást TÁMOGATJA mindenki, aki csak a szájára veszi ezt az egészet. Nemhogy még üzlethelyiséget is adnak hozzá... Rajtunk röhög a világ - az ország ahol kórházakat benő a gaz, támogatja a dohánybizniszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
P-Márta
Bocs, s amiről szó van, de szó sem esett róla a választás előtt:
"„Tamás Kovács ?
Kiemelt hozzászóló

EZ MINISZTERELNÖK?
"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.
Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."

Ilyen "dög"-mutyival ami Orbán diktátor önkönyuralkodó megteremtett magának, könnyú lacifacát,... játszania! -
4 millió elszegényített ITTHONI magyar, mit tesz, hogy ne így legyen? - hallgatnak? - hol vannak? - mire várnak? - a több százezer ÉHEZŐ GYEREK érdekéről nem is beszélve.
Rohadt világot épít ez az istentelen diktátor?!
radios45
@magyarbakancs: sajnos ez így igaz, a nyalizók a kedvencek előnyben, a többiek hadd szenvedjenek.
A legmagyarabb +legkorruptabb kormány, a miénk.
szöszmösz
Ez a fiatal gyerek nagyon gusztustalan, de nem az egyetlen a celebek között. Mindenesetre javára írandó, hogy felismerte az énekesi pályára kevésnek bizonyult.
Ezek után meg pláne, nehéz lesz ott boldogulnia, talán fidesses falunapokon, vagy rendezvényeken elénekelheti az örömdalt.
MR.Dagadék
Palcsó Tamásnak a jó büdös kurva anyukáját! :)
Törölt felhasználó
Be kellett fogni a pofáját valamivel még a trafikokon kívül, ismert ember, sok szem tapad rá, nehogy elszólja magát..:)
magyarbakancs
@radios45: A múltban is voltak kedvezményezettek ,de volt teljesítmény mögötte Lásd sportolók ,művészek.
Akkor is volt pártkatona ki kapott valamilyen segítséget.
Most meg az dönt kinek milyen mélyen helyezkedik el a nyelve az adott párt hátsójába.
Köszönöm a megerősítésedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.