Feljelentést akar tenni Szepesi Nikolett úszónő és saját unokahúga ellen is a molesztálással vádolt volt masszőr, a 83 éves Kicsi bácsi, azaz Bacsa István - írta a Blikk.

Bacsa István, ismertebb nevén Kicsi bácsi úgy döntött, feljelenti a botránykönyvéről elhíresült Szepesi Nikolettet és mindazokat, akik az utóbbi hetekben arról nyilatkoztak, hogy molesztálta őket évekkel ezelőtt - közölte a Blikk.

"Nem zaklattam Szepesi Nikit! Különben is, hogyan dolgozhattam volna mindezek után évekig, ha lányokat zaklattam?" - mondta a volt masszőr a lap szerint a TV2 Mokka című műsorában.Unokahúgáról, Bacsa Edináról azt mondta, hogy "a kislány édesanyjából ragyogó masszőrt csináltam. Odajött a kislány felöltözve, hogy masszírozzam meg a hátát, derekát. Mivel nem volt rajta úszódressz, mondtam, hogy vetkőzzön le, lefektettem, megmasszíroztam, de nem nyúltam hozzá. Elképzeli rólam, hogy a saját testvérem gyereklányát zaklattam?" - tette hozzá.

"Az ügyvédemet megkértem, hogy nemcsak Edina, hanem mindenki ellen tegyen feljelentést becsületsértésért, hiszen tönkreteszik az öreg életemet" - tette hozzá Kicsi bácsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.