Hont András független újságíró kiakadt a német köztévé műsorára, amelyben Magyar Pétert Orbán Viktor közvetlen kollégájának titulálták.

Bődületes kamut terjesztenek Magyar Péterről, Hont András beleszállt a közszolgálatinak nevezett német médiába
Fotó: Facebook/Hont András

Íme a megmondóember kritikája:

„Az én propagandám jó propaganda. Hogy a magyar államszolgálati média miként működik, ismerjük. Ám van egy tévképzet, hogy minden, ami nyugaton van az precíz, tárgyilagos és elfogulatlan, pedig ha máskor nem, akkor a kovidban országról országra, orgánumról orgánumra nyomon lehetett követni, hogy miként görgetnek tovább álhíreket, miként mulasztanak el ellenőrizni információkat, miként módosítja a világnézet a tényeket. Ez így lement a német közszolgálat országos főadóján, miközben az ürge nemhogy közeli, de semmilyen munkatársa nem volt Orbánnak, a Partizán-interjú ismertetéséből nemes egyszerűségből kihagyják, hogy ő Varga Judit exe, pedig a videó címe is ez, a riportban még a jól szituált, kaposvári Gabriella retteg az éhenhalástól”

- írta Facebook-oldalán Hont András.

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Az a vakegér hont? na pont ő kell a hazának...
Loksmith
Hont úr!
Ön annyiszor cserélt már világnézetet, hogy hiteltelen lett. Eleinte nevettünk a vergődésén, de ma már szánjuk.
Béla333
Hont mitől is független? Attól hogy a maffia kifizetőhelyeként működő ATV-től kapja a potyapénzt?!
NKF
Nem kell félteni a német médiát! Láttam a DW-n riportot Mo-ról!
(Deutsche Welle német TV adó)
vitriol
hont andrás kiírta magát a magyar politikai élet sűrűjéből, már nem kap lehetőséget a megszólalásra itthon, ezért a precíz német újság pontatlanságát vette célba, hátha így itthon is mindenki rá figyel majd. Pedig lenne dolga itthon is, ha a kormányközeli sajtót akarná helyreigazítani, ott lenne lehetősége dögivel, de nem olyan bátor gyerek ő! Inkább csak elmolyol az ATV Öt c. halálunalmas beszélgetős műsorában, amíg ki nem dobják onnan is!
kereső
Hát, ha a miniszterelnökség eu-s diplomatája nem "közeli" munkatársa orbánnak, akkor én megeszem a kalapom. Mer hogy MP az volt, utána igazolták át a külügyminisztérium állományába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.