Schobert Norbi a Facebookon vette védelmébe azt a villamosvezetőt, aki megütött egy várandós nőt, miután kis híján elütötte.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
minden elismerèsem az ovè! vègre akadt valaki aki felemelte a hangjàt.
dömdödöm
beépíti a mozdulatsort a következő fitness videójába ami egy villamossal keresztezett átkelőhelyen lesz forgatva . egyet kettőt hármat négyet és jegykezelő mozdulat ,négyet ötöt , hatot ,hetet (hétet) - leszállásjelző mozdulat egy- két- há- négy és üti a gyalogost ,5 öt balról 6 -ot jobbról és visszül a kombinóra lazitásként gázt ad ! :-)
entero
@dömdödöm: Látom, tetszettél magadnak...:-))
bagira
Norbit egyáltalán nem szeretem, de most teljes mértékben igazat adok neki.
honeykiss
Igaza van...ezzel a pofonnal és azzal,hogy adott pillanatban vészfékezni tudott, végül is megmentette a két nő és a még meg nem született gyerek életét...terhes nő létére jobban oda kellene figyelni,hogy egy forgalmas helyen hogyan közlekedik... szóval a fő hibás itt a 2 nő...az csak egy szerencsétlen véletlen,hogy így reagált a vezető, végül is neki is van egy gyereke akit egyedül gondoz stb...könnyű azt mondani,hogy az erőszak nem megoldás, valóban nem az, csak kérdés,hogy adott helyzetben tudunk e úgy mérlegelni,hogy az mindenkinek jó legyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.