Napok óta a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatban posztol videókat, vicces fotókat Vágó István facebookos adatlapján. A kvízmester sosem titkolta, hogy dohányzik. De hogy ez hogyan függ össze politikai hovatartozásával? Erről ő maga írt tegnap egy bejegyzést a közösségi oldalon.

"Felhívott egy újságíró, hogy mondjam el, hogyan tervezem a napi szívni valóm beszerzését a jövőben. Mondom, mivel a Nemzeti Dohányboltokról tudható, hogy azok fideszes területek, én meg nem akarok a Fidesszel üzletelni, ezért beülök az autómba, és Szlovákiában fogom vásárolni a cigarettát - alkalmanként persze a törvényben megengedett mennyiségig" - kezdte Vágó, majd arra is kitért, hogy az említett beszélgetés nem jelent meg abban a lapban, ahonnan felhívták őt.

"Kíváncsi voltam, a főszerkesztő engedi-e, hogy a rövid beszélgetés megjelenjen. Nos, nem jelent meg. Így most aztán mégis" - idézi az Új Ász a műsorvezetőt, aki a napokban még egy szivarozás közben készült fotót is megosztott rajongóival.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kecskes laszlo
Észlények- nem anyagi okok miatt csinálja, hanem a fidesz pukkasztás miatt.
egyetértek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@szelbatyo: igazad van, mi se tudjuk, hogy hogy fogjuk àtvèszelni a helyzetett, a mi kis tacskonk 14ès fèl èves, de az utòbbi 3-4 èvben sok problèmakkal volt birkozàsa, most januàrtòl-febbruàrig pankresza volt, most àllitòlag egy kicsit osszeszedte magàt, de nemtudom, hogy mennyire megyunk mèg elore. Amilyen szeretetett adnak ezek az àllatok, egy embertol nem lehet ennyit kapni. Akinek nincs vagy nem volt kutyàja az nem tudja mit jelent elveszteni egy kutyàt. Mindenesetre a fèrjem se akar màsikat, mert borzasztò milyen èrzès, ha betegek, vagy meghalnak.
szelbatyo
@pacsni: Kutya nélkül lehet élni. De minek?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.