Még maga BB Évi sem tudja megvédeni édesanyját az őt ért vádaktól. A család kaposvári ismerősei ugyanis úgy vélik, hogy a Big Brother-sztár leépülésében nagyban hozzájárult édesanyja is, aki nem fogta elég szorosra a gyeplőt, amikor kellett volna.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
Ugyan ugyan... kikezdte őt a média. Mint lüszikét, most meg viktort. Jó téma volt, mert az emberek kajálják... viszont aki nem bírja, az ne álljon médiaszereplőnek.. :) The show must go on...
Zwei
emléxem, amikor a büntetőjog általános részét tanultam, abban szó volt az "okozatossági elvekről":P ... sok ilyesféle elv létezik ... így közöttük olyan is, amely alapján az vezethető le, hogy végsősoron a bűncselekmény elkövetéséért maga az anya a felelős:D ... hiszen az okozatossági lánc végén - visszafelé haladva - ő áll! ... ergo: ő az okozat oka:-))
Evikati
@Hoppare: Igen, a média is hozzájárult nagyban, de a sok hirtelen jött "barát" is rendesen lenyúlta a pénzét. Ráadásul ez a lány nem egy észkombájn volt már akkor sem. Egy nagyon naiv, jószívű, hiszékeny teremtés. Azt gondolta, hogy mindenki szereti és ez már mindig így lesz. Aztán sorra jöttek a nagy csalódások. Rossz barátok rossz befektetései, rosszindulatú kitalációk, pletykák és ez már sok volt a labilis idegzetű lánynak. Nem hiszem, hogy az anyja bármit is tehetett volna ellene. Évi élte a pörgős életét és kiégett. Begőzölt. Lehet, hogy ez egyébként is megtörtént volna csak később.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.