A legszerencsésebb embernek nevezheti magát az a munkás, akinek egy közel félméteres fémrúd állt a fejébe, de csodával határos módon túlélte az esetet.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macsi
@lópicigáspár: lehet, hogy nincs agya... :D
lópicigáspár
@Macsi: Akkor viszont már rég halottnak kellene lennie, hisz nem látom a fején a fülhallgatót amiből csak az szól: Beszív, kifúj, beszív...! :-)
Macsi
@lópicigáspár: de nem rendőr volt...vagy mi :D
szaboria1
Épp a minap láttam egy fiatal lány műtétjét a Discoveri ID műsorán már a fél agyvelejét eltávolították és túlélte. Állítólag képes az agy másik része átvenni az elhalt agy funkcióját.
kukac50
A jó Istennek még célja van vele.Szerencsés.
csikknorisz
Én ezen nem lepődöm meg, valamikor régen olvastam Phineas Gage-ről ( hu.wikipedia.org/wiki/Phineas_Gage ), amekkora vasrúd az ő fején átment, ahhoz képest ez egy fogpiszkáló.
Halála után le is fényképezték a koponyáját, meg a vasrudat, még a 19. században: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/de/JacksonJBS_A_descriptive_catalogue_of_the_Warren_Anatomical_Museum_1870_frontispiece_623x1024.jpg/373px-JacksonJBS_A_descriptive_catalogue_of_the_Warren_Anatomical_Museum_1870_frontispiece_623x1024.jpg
Szóval nem példa nélküli a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.