„Etették", fésülték, ápolták a tetemet, akit lélekgyógyásszal kezeltettek - írja a Boon.hu.

Még a sokat próbált nyomozók is megdöbbentek, amikor egy házkutatás során rábukkantak egy rég óta keresett férfi holttestére szerdán délelőtt Kazincbarcikán. A természetesen mumifikálódott test temetetlenül, egy ágyon feküdt szülei családi házának egyik szobájában, ahol a háziak gondoskodtak róla: „etették", fésülték, mosdatták - és mint munkatársunk a helyszínen megtudta - különböző kenőcsökkel ápolták - olvasható a Boon.hu beszámolójában.

A helyszínelő rendőrök már csak egy csontvázat és zsigereket találtak az épületben, és döbbenten szembesültek azzal, hogy Attila édesanyja, Ilona szerint a mozdulatlan csontvázban még pislákolt az élet - írta a Blikk.

- Régóta betegeskedett a fiam, depressziós volt - magyarázta az asszony. - Nem érintkezett a külvilággal, de az elmúlt hetekben egyre jobban lett. Reagált, ha beszéltünk hozzá. Először csak a végtagjait próbálta mozgatni, az ujjaival jelzett, aztán lassan újra szóra nyílt a szája - mondta megingathatatlan magabiztossággal Ilona, aki szerint már csak egy hónap kellett volna ahhoz, hogy Attila teljesen felépüljön.

A családtagokat a rendőrök kihallgatták, de csak közigazgatási eljárást indítottak, mert nem merült fel, hogy hat éve gyilkosság történt volna.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Vagy túlzott anyai szerettet ,vagy mérhetetlen elmebaj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@Tootsy: Ezt kommenteltük többen is ezen az oldalon@honeykiss: is ezt írta-- a tv pedig meggyőzött arról ,amit te is észleltél és leirtad :a megszólításod kösz, mert én pedig férfi vagyok.
Tootsy
@vakvillám: Remelem, nem szaladtal vilagga a "Kedves" megszolitastol, mert en mindenkihez igy szolok, ugyanis nekem mindenki kedves, kulonben nem akarnek senkivel sem szot valtani, az a par ember, aki elbol bunko, az ugysem "kedves" nekem, es nem is tisztelem meg oket a nagybetus megszolitassal. (Mindenki addig kedves nekem, amig meg nem bant , amit nem erdemlek meg. ) Tehat Te se sertodj meg ezen, en viszont TUDTAM (mert megereztem), hogy Te csak FERFI lehetsz!...:o)) (Ezt vedd boknak, mert a fijjug nem szoktak hejjessen irgalni, amint asztata janyok szoktak...:o))
Tootsy
@vakvillám: Es most szep napot Neked, el agy-iranyba el, mert nagyon keso van, es holnap melo, ...:o(( :o))
vakvillám
@Tootsy: Nem -ismerlek-nem tom-ki vagy------Hogy NŐ, azt most érezni--mert kedvesen fogalmazol,,,és ez engem le szokott venni a lábamról:)) Ne rémülj meg, csak a Hölgyek.Köszönöm a mondanivalódat,én sem szeretem ,ha bántanak.Legyen neked is szép napod,de legközelebb ird meg lécci---mihez képest van késő neked 12:27-kor:)) ? szia.
Tootsy
@vakvillám: Uj-Zeland legdelibb csucskehez kepest van altalaban mindig tok mas ido, mint amit Te gondolsz otthon...:o)) En akkor kelek, amikor Te talan meg rajta vagy a neten, (jo keson), es en most 10 oraval vagyok oregebb, mint Te, mert Te meg vasarnap vagy , en meg mar hetfon vagyok, mindjart huzok el dolgozoba, felorai autoutra kis lakomtol.
Diplomas belsoepitesz vagyok, de itt csinaltam mindent, fizikai munkat olyat, amit Ma.o-n senki sem ismer, pedig gyapjuholmit hord. Jelenleg egy szupermarkeC penztaraban alldigalok minimalberert napi 9 orat, 6 napon at. Ennyi...:o))
Tehat amikor Te este 10 orakor vagy, en mar a kovetkezo nap reggel 8.
Ugyhogy szep joejszakat Neked...:o))
vakvillám
@Tootsy: Szia Kedves:)) most már értem--miért iis mentél aludni számomra érthetetlen időpontban.Köszönöm ,hogy leírtad,messze sodort az élet---vagy te már ott is születtél?Amennyiben nem tartod indiszkrétnek kétdésem ...írd meg. Most hallom a hírekben,hogy földrengés volt ott,remélem ,nincs bajod.:)).Ezek szerint már az ötórai teán túl,vagy ,és gondolom a munkád is lassan végetér.? Legyen szép az estéd:)) szia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.