Az angol főváros Mill Hill nevű városrészében brutálisan megöltek egy fiatal magyar lányt, s a holttestét egy kofferba tuszkolták. Egy magyar férfi ellen emeltek vádat. A környékbeli magyarok pocsékul érzik magukat. Korábban csak arról szóltak a hírek, hogy egy 29 éves férfit a magyar nő halálával összefüggésben már bekísértek a rendőrök, de hivatalosan még nem gyanúsították meg. Ám szerda éjjelre kiderült: vádat emeltek a Londonban holtan talált magyar nő feltételezett gyilkosa ellen. A gyanúsított egy ugyancsak magyar állampolgárságú férfi, a 29 éves Gy. L., aki az észak-londoni Finchley kerületben lakik - adta hírül az MTI. Gy. L. ellen szerda este vádat emeltek, és a gyanúsított csütörtökön jelenik meg Hendon kerület magisztrátusi bírósága előtt. Az áldozat maradványait vasárnap egy bőröndben fedezték fel az északnyugat-londoni Barnet kerület Mill Hill városrészében.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A fene a marháját! Nem tudott volna várni egy kicsit eme dicső tett elkövetésével!? Épp tegnap jöttem ki látogatóba egy hétre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@lópicigáspár: Elég kétértelmű ahogy leírtad.Egy hétre kijöttem látogatóba:Londonországba Mentél kiJönni,vagy a sittről jöttél ki látogatni? :-))))
lópicigáspár
@Vasárnapiiskolás: Ha kishazámat elhagyom, az kijövetel és ha már kinn vagyok, akkor máshogy fogalmazva grammatikailag helytelen volna, ráadásul valóban látogatóba érkeztem.
@Tootsy: Na még ilyet nem láttál! Angol gombából, Új-zélandi vöröshagymával, kaliforniai paprikával, kínai fokhagymával főztem paprikást! :-))) Isteni lett ez a nemzetközi összefogás! :-)
Vasárnapiiskolás
@lópicigáspár: Ugy látszik a humorom csak az enyém.Cizellálom még egy pöttyet:-)
Tekla
@Tootsy: Te is a színesekre gondoltál?
Tootsy
@lópicigáspár: Tevedsz, Dragam, lattam mar ilyet, Long Island-en, New Yorkban,...:o))

Ez volt a felallas: (Mivel a kinti muveszbarataim koser zsidok voltak) hetvegi program: 5 kicsi gyerekkel pizzazni menni: PIZZA= olasz etel, KISZOLGALOK = kinaiak ETEL MINOSEGE = koser, VASARLO en (is),= magyar reformatus...:o))

Erre is varrhatsz gombot... :o)))
Tootsy
@Tekla: Tobbek kozott,...Egy itteni farmer baratom meselt egy sci-fit, amit Svedorszagban latott, es kerte, magyarazzam meg neki... A mai napig nem mondtam el Neki, hogy min rohogok: Azt meselte, hogy tudja, hogy a magyarok milyen jo munkaerok es mennyire osszetartanak (?) kulfoldon,... (Itt kezdtem el gyanakodni,..) Ugyanis O kint volt Svedorszagban , es ott dolgozott ket magyar, (mondta a nevuket is, az egyiket valami Barna Robinak hivtak, a masikat Lakatos Lajosnak... Magyarazatkeppen azt is elmondta nekem, hogy a Lakatos nagyon hasonlitott az itteni maoriakra. (mit mondjak, a maoriak viszont pont UGY neznek ki, mint...) es itt fordult sci-fi-be a mese: kepzeljem el, mindketto kivalo munkas volt, DE NEM BESZELTEK EGY BUDOS SZOT SEM EGYMASSAL, PEDIG MAGYAROK VOLTAK...

No comment,... De igaz a sztori is, es valos szemely, aki meselte...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.