Akár a robotok, úgy masíroznak az észak-koreai hadsereg tagjai, minden porcikájuk mereven, egyszerre mozog, ráadásul még a hajuk hossza is egyforma. A koreai háború végét jelentő fegyverszünet aláírásának 60. évfordulóján hatalmas katonai parádét rendeztetett a diktatórikus módon vezetett ország vezére, Kim Dzsong Un. A felvonuláson miniszoknyás katonanők villogtatták egyforma lábaikat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@vakvillám: Akkor nézzük tétlenül hogy sok sok ember éhen pusztuljon egy őrült diktátor agyszüleményei miatt? Saját erőből a nép nem fog tudni fellázadni, külső segítségre van szükségük.
vakvillám
@Dr. Felipe: Természetesen igazad van.Neked nem igen kell mondani,hogy mik a diktatúrák sajátjai.Az északiak egy háborúban inkább meghalnának,(Kivéve persze azok kik a kettéválasztáskor oda kerültek).Azok kisgyermekként így neveltettek..A nagyhatalmak pedig,nincsennek közös nevezőn.Nem gondolom --hogy megoldható ez a felszabadítás---világégés nélkül.De ne legyen igazam, mert az állatok bárhol jobban élnek, mint ott az emberek.--Sajnos.
űrbán
Szar lehet észak koreában tábornoknak lenni. Hiszen pontosan tudják hogy az USA ha akarja fél óra alatt eltöri a föld felszínéről az ázsiai orbániát.
vakvillám
@űrbán: Van ennek az eltörlésnek egy kis problémája.Az őrült diktátor hadserege rendelkezik minden modern fegyverrel,és távfelderítéssel is.Abban a pillanatban mikor az első támadás éri őket--a náluk állandóan kibiztosított rakétáit ,a világ minden része felé elinditják.És kommented felett@Dr. Felipe: -nek írtam kína -és az oroszok lépését senki sem ismeri!
űrbán
@vakvillám: Nem lennék meglepődve ha az észak-koreai távfelderítési rendszer a magyaréval vetekedne ;)
Ahol évtizedek óta őrültek vannak hatalmon lehet hogy az AK47-eseken kívül semmi más nem működik :)
Putyin leszarja a sárgákat. Kína meg arra vár hogy az USA belemenjen abban hogy végre megszállhassa Tajvant. Ha bele megy az USA a kim gyereknek befellegzett :)
vakvillám
@űrbán: igazakat írsz-tetszik mert logikus is.Nekem magán véleményem---ott ahol az emberek ,állati sorsban élnek-ahol még a szomszéd faluba sem mennek , azt hiszik hogy ők még jól élnek,És készek meg is halni. mert ezt az őrült diktátor így kívánja.Én jobban elhitetem magammal--,hogy nem is oly sokára a nép bátrabbik részének vezetésével,a kezükben lévő fegyverek megszólalnak egyszer az elnyomókra---úgy is rengeteg áldozata lesz--de nem hiábavaló.Az un háttérhatalmek szerintem vastagon szervezik is ezt, de kissé körülményes feltérképezni-hogy ki kivel van, vagy lenne.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.