Gondoltad volna, hogy a dinnyemag is egészséges? Kétféle módját is megmutatom a felhasználási lehetőségeinek. Ezen kívül megtudhatod még többek között: Mi az oka, hogy puffaszt a görögdinnye? Miért egészséges ez az ízletes nyári csemege? Mindez, és még több a legújabb varázslatos naplóbejegyzésben.

Feltöltő: radognaedit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Én nem dobom,mert megeszem!Kár,hogy a héja nem ehető!
radognaedit
@ranger47: Igen, van aki szerint sokkal finomabb a dinnye, a magot ropogtatva. Én is barátkozom lassan vele, hiszen így a legegyszerűbb a dinnyemag jó tulajdonságait kihasználni.
ila51
@ranger47: bocs hogy megcáfollak. Nagyon is finom savanyúságnak elkészítve télire , felszelve kis darabkákra. Disznóvágáshoz mindenki azt akart enni a sült húshoz :))
ila51
azután az este gyorsan lementem venni egy fél dinnyét , hogy egyem a fekete magokat , hát mit mondjak az egészben csak az ért valamit , nem baj de legalább nem édesítettem be a számat :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.