A Bors helyszíni terepszemléjén kiderítette, hogy természetesen azonnal megjelent a csempészcigi ipari mennyiségben, ahol épp nincs 500 méteren belül dohánybolt, például a Balaton partján: A kocsi hátsó üléséről 1300-1500 forintos áron kínálják a cigit. Ez átlagban 500-700 forinttal drágább, mint az eredeti ár. De a diszkón belül akár szálanként is lehet cigarettát vásárolni, és van, aki egy szál bagóért nem átall kifizetni 300-500 forintot – mesélte a fiatalember, aki a kedvünkért vásárolt az egyik balatoni diszkó kidobójától. A meglepetések sora azonban nem ért véget. Találtunk olyan vidéki települést, ahol a pizzafutár végzi mellékesben a dugidohány terítését. Az árak hasonlóak, 1300-1500 forintot kér egy dobozért. Egyébiránt az Országos Választásicsalási Bizottság megállapította, hogy nem lehet népszavaztatni, hogy iskolák/óvodák 600 méteres körzetén belül ne lehessen cigit árulni, mert nem írták bele, hogy honnan számolnák a 600 métert. Sutyerákok.

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
majd marihuána helyett dohányt termelek az erkélyen a cserépben :)
ranger47
Na Orbán! Erre varrj gombot! Kevés a fogdmeged,pandúrod?Szaporodik Rózsa Sándor serege!Ennek is te vagy az előidézője!
X-ray
Engem nem érdekel, hogy ki, hol, mennyiért, miért vesz cigit.
Csak szánni tudom a bagós embertársaimat...
craven
@ila51: mindkettőt kell :D és akkor már csak egy rollos osb minire van szükség :D
ranger47
@X-ray: Valóban a magán ügye mindenkinek,hogy hogyan dől be a lélek sátánjainak.Persze a szánalom, csak a jó és tiszta lelkületűeket illeti meg és nem az anyagi érdek vezérelte, mutyibeállítottságú Fidesz-áldozatokat, akik az országra szabadítottak egy mételyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.